Πού στοχεύει ο ΟΦΗ στην αγορά

09:11 | 31/05/2024

Οι θέσεις που έχουν ρίξει το ενδιαφέρον οι επικεφαλής για τη μεταγραφική ενίσχυση του ΟΦΗ.

Το θέμα των ανανεώσεων είναι σε πρώτο πλάνο, διαβάσατε αναλυτικά τι ισχύει με τις περιπτώσεις των Μεγιάδο, Τοράλ, Βούρου και Τοράρινσον, ωστόσο στον ΟΦΗ δουλεύουν και το μεταγραφικό κομμάτι.

Σύμφωνα με πληροφορίες, έχουν «τικάρει» περιπτώσεις στόπερ, αριστερού μπακ και επιθετικού και τις προχωράνε ανεξάρτητα με το τι θα γίνει με το θέμα των ανανεώσεων. Έτσι κι αλλιώς πρόκειται για ξεχωριστό κομμάτι και τα μεταγραφικά επί της ουσίας δεν επηρεάζονται από την έκβαση των υποθέσεων των ανανεώσεων.

Οπως έχουμε πει στον ΟΦΗ δεν θέλουν να χάσουν χρόνο και έχουν κάνει αυτά που πρέπει παρά το γεγονός πώς εκτός του Νέιρα δεν υπάρχει κάτι άλλο χειροπιαστό, δηλαδή κάποια ανακοίνωση.

Ο Όμιλος δουλεύει σε δύο «μέτωπα» κι έχει φορτσάρει για να κλείνει σιγά-σιγά τις εκκρεμότητες μιας και δεν απέχουμε πλέον πολύ από την «πρώτη» για τη νέα σεζόν, Εκεί ο Δέλλας θέλει να έχουν κλείσει πολλές υποθέσεις, να έχουν γίνει μεταγραφές και να συμπληρώνεται το ρόστερ για να μπορέσει να δουλέψει για την επόμενη χρονιά.

Ολα δείχνουν ότι τις επόμενες μέρες αναμένεται «οργασμός» εξελίξεων. Δεν είναι μόνο η επικείμενη ανακοίνωση της ανανέωσης με τον Μεγιάδο, αλλά δεν αποκλείεται να έχουμε εξέλιξη με τον Τοράλ, αλλά να υπάρξει και κάτι προχωρημένο όσον αφορά στην ενίσχυση.

Το σύνολο του περιεχομένου και των υπηρεσιών του capitano.gr διατίθεται στους επισκέπτες για προσωπική χρήση.
Απαγορεύεται η χρήση ή επανεκπομπή του, σε οποιοδήποτε μέσο, με ή άνευ επεξεργασίας, χωρίς τη γραπτή άδεια του εκδότη.