Πού θα δείτε τις αποψινές μάχες Παναθηναϊκού, ΠΑΟΚ, Ολυμπιακού και ΑΕΚ σε Europa και Conference League

08:47 | 21/09/2023

Οι τέσσερις εκπρόσωποί μας στις ευρωπαϊκές διοργανώσεις, οι Παναθηναϊκός, ΠΑΟΚ, Ολυμπιακός και ΑΕΚ, ρίχνονται απόψε στη μάχη της φάσης των ομίλων του Europa και του Conference League.

Η μεγάλη ώρα έφτασε και οι τέσσερις εκπρόσωποί μας στις ευρωπαϊκές διοργανώσεις, οι Παναθηναϊκός, ΠΑΟΚ, Ολυμπιακός και ΑΕΚ, ρίχνονται απόψε στη μάχη της φάσης των ομίλων του Europa League και του Conference League.

Πρώτοι τον... χορό σέρνουν οι πράσινοι και ασπρόμαυροι στις 19:45, με το τριφύλλι να υποδέχεται στο ΟΑΚΑ την ισπανική Βιγιαρεάλ για το Europa, ενώ ο Δικέφαλος φιλοξενεί στη Φινλανδία από την Ελσίνκι για το Conference. Φυσικά, ο στόχος δεν είναι άλλος από το τρίποντο που θα αποτελέσει το απαραίτητο καύσιμο για την συνέχεια.

Ακολούθως, στις 22:00 είναι η σειρά των ερυθρόλευκων και των κιτρινόμαυρων να μπουν στην αρένα για την δεύτερη τη τάξει διασυλλογική διοργάνωση. Ο Ολυμπιακός υποδέχεται στο Γεώργιος Καραϊσκάκης την γερμανική Φράιμπουργκ, ενώ η ΑΕΚ έχει δύσκολη εξόρμηση στην Αγγλία με αντίπαλο τη Μπράιτον.

Αναλυτικά οι μεταδόσεις των ελληνικών ομάδων:

19:45 Europa League:: Παναθηναϊκός - Βιγιαρεάλ / COSMOTE SPORT 3 HD


19:45 Conference League: Ελσίνκι - ΠΑΟΚ / COSMOTE SPORT 4 HD

22:00 Europa League: Ολυμπιακός - Φράιμπουργκ / COSMOTE SPORT 5 HD

22:00 Europa League: Μπράιτον - ΑΕΚ / COSMOTE SPORT 6 HD

Το σύνολο του περιεχομένου και των υπηρεσιών του capitano.gr διατίθεται στους επισκέπτες για προσωπική χρήση.
Απαγορεύεται η χρήση ή επανεκπομπή του, σε οποιοδήποτε μέσο, με ή άνευ επεξεργασίας, χωρίς τη γραπτή άδεια του εκδότη.