Πού θα ήταν ο ΟΦΗ στη βαθμολογία χωρίς το VAR

10:03 | 17/01/2020

​ Ποια θα ήταν η βαθμολογία χωρίς την παρουσία του VAR να αλλάζει τις αρχικές υποδείξεις των διαιτητών;

Η ιστοσελίδα Sport24.gr, μέτρησε όλες τις αποφάσεις, έκανε τους υπολογισμούς και παρουσιάζει τη βαθμολογία της Super League χωρίς τη χρήση του VAR.

Οπως αναφέρεται στο σχετικό θέμα, στις αποφάσεις του VAR για κάθε ομάδα έχουν καταγράψει ΜΟΝΟ αυτές που άλλαξαν εξαιτίας της παρουσίας του video. Τα πέναλτι για παράδειγμα που αρχικώς δεν δόθηκαν και μετά ο διαιτητής είδε το video και έδειξε την άσπρη βούλα. ΔΕΝ έχουν μετρήσει φάσεις που η αρχική απόφαση του διαιτητή παρέμεινε ίδια και μετά τη χρήση του VAR.

Επίσης, όπως τονίζεται από τον συντάκτη, το θέμα δεν αφορά τη διαιτησία, την ορθότητα των αποφάσεων, τα σωστά και τα λάθη, τις πιθανές αλλοιώσεις αποτελεσμάτων. Το θέμα αφορά ΜΟΝΟ το πόσα πράγματα έχουν γίνει διαφορετικά επειδή φέτος έχουμε VAR.

Αυτή θα ήταν η βαθμολογία της φετινής Super League χωρίς το VAR να αλλάζει τις αρχικές υποδείξεις των διαιτητών. Οι ομάδες έχουν πάρει τις θέσεις που θα είχαν χωρίς VAR και στην τελευταία στήλη μπορείτε να δείτε πόσους βαθμούς θα είχαν χάσει/κερδίσει αν δεν υπήρχε η χρήση του video.


Var18βαθμο.jpg#asset:166523

Πού θα ήταν ο ΟΦΗ

Σύμφωνα με το θέμα της ιστοσελίδας, η ομάδα του Σίμου είναι μαζί με τον Ολυμπιακό οι μοναδικές που σε κανένα παιχνίδι τους δεν έχει επηρεαστεί το αποτέλεσμα από το VAR. Στο ΟΑΚΑ με τον Παναθηναϊκό το video ακύρωσε ένα γκολ του ΟΦΗ και του μέτρησε δύο στο τελικό 1-3.

Τρεις φορές έχουν ακυρωθεί γκολ των αντιπάλων του ΟΦΗ, αλλά κανένα αποτέλεσμα δεν άλλαξε στις ήττες από Ολυμπιακό και ΑΕΛ και στη νίκη με τον Πανιώνιο.

Δείτε εδώ ολόκληρο το θέμα του Sport24.gr και την ανάλυσή του.

Το σύνολο του περιεχομένου και των υπηρεσιών του capitano.gr διατίθεται στους επισκέπτες για προσωπική χρήση.
Απαγορεύεται η χρήση ή επανεκπομπή του, σε οποιοδήποτε μέσο, με ή άνευ επεξεργασίας, χωρίς τη γραπτή άδεια του εκδότη.