Πούλησε τη Λιρς ο Σάμι!

11:24 | 27/04/2018

Ως ιδιαίτερα ευχάριστη μπορεί να χαρακτηριστεί στις τάξεις του Εργοτέλη, η είδηση του ότι ο Μάγκετ Σάμι ήρθε σε συμφωνία για πώληση της Λιρς.

Στη Βελγική ομάδα, η οποία ήταν στην ιδιοκτησία του την τελευταία δεκαετία, ο μεγαλομέτοχος του Εργοτέλη είχε βάλει «πωλητήριο», θέλοντας να απεμπλακεί από αυτήν, προκειμένου να επικεντρωθεί στις άλλες δυο ομάδες που έχει υπό την ιδιοκτησία του, τη Γουέντι Ντέγκλα και φυσικά τον Εργοτέλη.

Έπειτα από πολύμηνες διαπραγματεύσεις ο Σάμι ήρθε σε συμφωνία με επενδυτικό σχήμα εκτός Βελγίου για την πώληση της Λίρς, κάτι το οποίο επισημοποιήθηκε από τη Βελγική ομάδα τόσο από την επίσημη ιστοσελίδα της, όσο και από αυτή στο facebook.

Στη σελίδα της μάλιστα στο μέσο κοινωνικής δυκτίωσης, έχει μια συμβολική φωτογραφία με ένα φουγάρο να βγάζει… λευκό καπνό. Μέχρι στιγμής δεν έχουν γίνει γνωστές περισσότερες λεπτομέρειες της πώλησης, κάτι που επί της ουσίας πάντως δεν επηρεάζει τα δρώμενα του Εργοτέλη.

Παράλληλα και ο ίδιος ο Μάγκετ, με δική του ανάρτηση στο facebook, αποχαιρέτησε τη Λιρς, γράφοντας: "Ένα ειλικρινές αντίο σε 11 χρόνια δουλειάς σε ένα μεγάλο κλαμπ. Αντίο Λιρς και καλή τύχη στο μέλλον. Θα μείνω με μια κίτρινη μαύρη καρδιά για πάντα". 

Το θετικό της όλης ιστορίας για την κρητική ομάδα είναι το ότι ο Σάμι θα έχει πλέον έναν «βραχνά» λιγότερο, καθώς τα τελευταία χρόνια η Λιρς ήταν για αυτόν βαρίδι και θα του δώσει την ευκαιρία να ασχοληθεί περισσότερο με τον Εργοτέλη και τις άλλες επαγγελματικές του δραστηριότητες στο Ηράκλειο και γενικά την Ελλάδα.

Το σύνολο του περιεχομένου και των υπηρεσιών του capitano.gr διατίθεται στους επισκέπτες για προσωπική χρήση.
Απαγορεύεται η χρήση ή επανεκπομπή του, σε οποιοδήποτε μέσο, με ή άνευ επεξεργασίας, χωρίς τη γραπτή άδεια του εκδότη.