Πουρσανίδης για Ισέκα: «Όταν έρχεται μία τέτοια πρόταση δεν μπορείς να πεις όχι»

21:43 | 05/09/2024

Ο Ηλίας Πουρσανίδης βρέθηκε χθες στην κλήρωση των πρωταθλημάτων της ΕΠΣΗ και αναφέρθηκε τόσο στο τοπικό ποδόσφαιρο του Ηρακλείου, όσο και στους στόχους του ΟΦΗ.

Μιλώντας στο Crete2day μίλησε:

Για την κλήρωση της ΕΠΣΗ: «Δεν μπορούσε να λείπει ο ΟΦΗ από την γιορτή του ποδοσφαίρου, η έναρξη στα πρωταθλήματα του Ηρακλείου. Από την στιγμή που ο ΟΦΗ αντλεί ποδοσφαιριστές από όλα αυτά τα σωματεία δεν μπορεί και να μην τα στηρίζει. Κάθε ομάδα έχει ένα DNA, μία ιστορία, που εξελίσσεται μέσα στα χρόνια. Τα τελευταία χρόνια έχουμε κάνει βήματα σε σχέση με τις ακαδημίες. Αυτό είναι κάτι που θέλει και χρόνο και επένδυση. Σιγά σιγά στόχος της ομάδας είναι να απαρτίζεται από ποδοσφαιριστές της ακαδημίας».

Για την αποχώρηση του Ισέκα: «Η ομάδα θα ενισχυθεί. Όταν έρχεται μία τέτοια πρόταση για έναν ποδοσφαιριστή δεν μπορείς να πεις όχι. Ποδοσφαιριστής που αγωνίστηκε μόνο 16 παιχνίδια κατάφερε να πωληθεί μέσω της ομάδας. Εννοείται ότι η ομάδα είναι σχεδόν έτοιμη να προχωρήσει σε άλλες λύσεις, εννοείται ότι θα ενισχυθεί».

Για την μεταβατική περίοδο του ΟΦΗ: «Ενώ θέλουμε να έχουμε νέα παιδιά, δεν έχουμε καθόλου υπομονή. Ενώ θέλουμε να παίζουν παιδιά από την Κρήτη, πιέζουμε να έρθουν μεγάλοι παίκτες. Είναι μία μεταβατική περίοδος, έχουμε καλή ομάδα, καλούς ποδοσφαιριστές».

Το σύνολο του περιεχομένου και των υπηρεσιών του capitano.gr διατίθεται στους επισκέπτες για προσωπική χρήση.
Απαγορεύεται η χρήση ή επανεκπομπή του, σε οποιοδήποτε μέσο, με ή άνευ επεξεργασίας, χωρίς τη γραπτή άδεια του εκδότη.