Πουρσανίδης για τη διαιτητή Αντωνίου: «Συγχαρητήρια, είναι τιμητικό για τον ΟΦΗ»

16:42 | 14/05/2022

Ο Ηλίας Πουρσανίδης σχολίασε το γεγονός πως για πρώτη φορά γυναίκα διαιτητής θα σφυρίξει αγώνα στη Super League.

Η κ.Αντωνίου είναι η διαιτητής του αγώνα του ΟΦΗ στο Πανθεσσαλικό κόντρα στον Βόλο και ο Ηλίας Πουρσανίδης, μιλώντας στην Cosmote, πριν από τη σέντρα του αγώνα, αναφέρθηκε στην παρουσία της.

Ο εκ των αντιπροέδρων της ΠΑΕ ΟΦΗ συνεχάρη την κ.Αντωνίου και τόνισε ότι αποτελεί αν μη τι άλλο θετικό δείγμα για το ποδόσφαιρο.

Πιο συγκεκριμένα, τόνισε:

«Θέλουμε ως ΟΦΗ να συγχαρούμε την παρουσία της κ. Αντωνίου, μαζί με εκείνη της καταξιωμένης σε διεθνές επίπεδο κ. Κουρομπύλια που θα συμμετάσχει σε τελικό Τσάμπιονς Λιγκ, είναι αισιόδοξα μηνύματα και για το ελληνικό ποδόσφαιρο και για την ελληνική διαιτησία. Συνηθίζουμε να αναβαθμίζουμε άσχημα γεγονότα στον χώρα μας και να υποβαθμίζουμε τέτοια ευχάριστα. Ως ΟΦΗ αγαπάμε το ποδόσφαιρο και διαχρονικά στηρίζουμε τον Έλληνα διαιτητή και πόσο δε μάλλον όταν σε ένα δικό μας παιχνίδι συμμετέχει μια γυναίκα διαιτητής. Και σημειολογικά είναι πολύ ωραίο που θα έχουμε δύο κυρίες και για πρώτη φορά να είναι διαιτητής μια γυναίκα και είναι τιμητικό για εμάς να συμμετέχουμε και αποτελεί θετικό μήνυμα για το ποδόσφαιρο μας.»

Το σύνολο του περιεχομένου και των υπηρεσιών του capitano.gr διατίθεται στους επισκέπτες για προσωπική χρήση.
Απαγορεύεται η χρήση ή επανεκπομπή του, σε οποιοδήποτε μέσο, με ή άνευ επεξεργασίας, χωρίς τη γραπτή άδεια του εκδότη.