Πράσινη «βόμβα» με Φέρελ!

12:00 | 10/10/2021

Σύμφωνα με τις τελευταίες πληροφορίες, ο Γιόγκι Φερέλ είναι παίκτης του Παναθηναϊκού σε μια κίνηση που ενισχύει τους ''πράσινους''

Η υπέρβαση έγινε και ο Φερέλ θα φορέσει τη φανέλα του Παναθηναϊκού. Το μόνο που απομένει είναι η επίσημη ανακοίνωση από την πλευρά της ΚΑΕ. Κι αυτό διότι ο Φερέλ έστειλε υπογεγραμμένο το συμβόλαιό του, άρα ουσιαστικά όλα έχουν τελειώνει.

Ο Γιόγκι Φέρελ (28 χρονών, 1.83 μέτρα) προβάρει τα "πράσινα". Ο Παναθηναϊκός τα βρήκε σε όλα με τον Αμερικανό γκαρντ και πλέον το μόνο που μένει είναι η ανακοίνωση.

Οι "πράσινοι" βρίσκονταν εδώ και καιρό σε συζητήσεις με την πλευρά του Αμερικανού ΝΒΑερ. Έπειτα από διαπραγματεύσεις αρκετών ημερών, οι δύο πλευρές βρήκαν τελικά σημείο επαφής, με το "τριφύλλι" να προσθέτει έναν παίκτη κλάσης στο ρόστερ του.

Ο Φέρελ την τελευταία 5ετία βρέθηκε ανάμεσα σε ΝΒΑ και G-League. Στο κορυφαίο πρωτάθλημα του κόσμου φόρεσε τις φανέλες των Νετς, Μάβερικς, Κινγκς, Καβαλίερς και Κλίπερς, έχοντας μέσους όρους καριέρας 7.7 πόντους, 2.1 ριμπάουντ και 2.3 ασίστ μέσο όρο με 36.5% στα τρίποντα σε 20 λεπτά συμμετοχής (259 αγώνες - 53 ως βασικός).

Το σύνολο του περιεχομένου και των υπηρεσιών του capitano.gr διατίθεται στους επισκέπτες για προσωπική χρήση.
Απαγορεύεται η χρήση ή επανεκπομπή του, σε οποιοδήποτε μέσο, με ή άνευ επεξεργασίας, χωρίς τη γραπτή άδεια του εκδότη.