Ώρα για πλέι οφ και πλέι άουτ: Πρόγραμμα και μεταδόσεις

10:30 | 17/03/2023

Όλα όσα αναμένουμε να δούμε το ερχόμενο διήμερο στην Superleague 1 στα πλέι οφ και πλέι άουτ - όλο το πρόγραμμα και οι μεταδόσεις στα μίνι πρωταθλήματα

Το Σάββατο ξεκινούν τα play out. Ανοιχτά τα δεδομένα στη μάχη για την παραμονή στην Superleague 1. Το πρόγραμμα αρχίζει με το Αστέρας Τρίπολης – Παναιτωλικόενώ ακολουθούν τα ΟΦΗ - Λεβαδειακός και Ατρόμητος – Ιωνικός. Η πρώτη αγωνιστική θα ολοκληρωθεί με το Λαμία – ΠΑΣ Γιάννινα. Ο ΟΦΗ ψάχνει μια μικρή... εκδίκηση για τα όσα έγιναν πριν λιγες ημέρες στη Λιβαδειά. Δείτε το πρόγραμμα του ΟΦΗ τις πρώτες αγωνιστικές.

Όπως έχει γίνει αντιληπτό, χαμός στις πρώτες θέσεις και στην μάχη του πρωταθλήματος. Στα play off η αυλαία θα ξεκινήσει χρονικά με το Βόλος – Ολυμπιακός. Θα ακολουθήσει το Άρης – ΠΑΟΚ και για φινάλε πρεμιέρας θα έχει το ΑΕΚ – Παναθηναϊκός. Όλα τα ματς του μίνι πρωταθλήματος που θα κρίνει τον πρωταθλητή είναι γνωστό πως θα γίνονται Κυριακή (19/3).

Τα ματς του Παναθηναϊκού στη Λεωφόρο, της ΑΕΚ στην «Opap Arena», του Ολυμπιακού στο Φάληρο καθώς και τα εντός έδρας του Βόλου θα τα δούμε ζωντανά από την Cosmote TV. Την ίδια στιγμή, οι εντός έδρας αγώνες του ΠΑΟΚ και του Άρη από τα κανάλια Novasports.

Δεν αλλάζει κάτι και με τις ομάδες των play out. Τα εντός έδρας του Παναιτωλικού, του ΟΦΗ, της Λαμίας και του Ιωνικού θα μεταδοθούν από την Cosmote TV. Αντίστοιχα, από τα κανάλια Novasports θα δούμε τα εντός των Ατρομήτου, Αστέρα Τρίπολης, ΠΑΣ Γιάννινα και Λεβαδειακού.


Το πρόγραμμα της πρεμιέρας

Play out / Σάββατο (18/3)

  • 17:00 Αστέρας Τρίπολης – Παναιτωλικός NOVASPORTS
  • 17:30 ΟΦΗ – Λεβαδειακός COSMOTE TV
  • 19:30 Ατρόμητος – Ιωνικός NOVASPORTS
  • 21:00 Λαμία – ΠΑΣ Γιάννινα COSMOTE TV

Play off / Κυριακή (19/3)

  • 17:30 Βόλος – Ολυμπιακός COSMOTE TV
  • 19:00 Άρης – ΠΑΟΚ NOVASPORTS
  • 21:30 ΑΕΚ – Παναθηναϊκός COSMOTE TV
Το σύνολο του περιεχομένου και των υπηρεσιών του capitano.gr διατίθεται στους επισκέπτες για προσωπική χρήση.
Απαγορεύεται η χρήση ή επανεκπομπή του, σε οποιοδήποτε μέσο, με ή άνευ επεξεργασίας, χωρίς τη γραπτή άδεια του εκδότη.