«Πρέπει κάποια λάθη να τα διορθώσουμε»

19:08 | 17/03/2018

Στην πίεση που υπάρχει για το αποτέλεσμα απέδωσε κάποια λάθη που έγιναν από τους παίκτες του στον αγώνα με την Καλλιθέα, ο προπονητής του ΟΦΗ Νίκος Παπαδόπουλος.

Εστίασε παράλληλα στην προσπάθεια που έγινε και ήρθε η γρήγορη ισοφάριση, η οποία ήταν όπως είπε το «κλειδί» για τη νίκη, ενώ ανέφερε πως οι επόμενες 5-6 αγωνιστικές ίσως και να κρίνουν την υπόθεση άνοδος.

Αρχικά στις δηλώσεις του ο προπονητής του ΟΦΗ υπογράμμισε: «Το κλειδί της νίκης ήταν η γρήγορη ισοφάριση. Για μας είναι μια ακόμη σημαντική νίκη.

Υπάρχει πίεση και άγχος για να πετύχουμε το στόχο. Για αυτό σε κάποια σημεία του παιχνιδιού γυρίσαμε πίσω και δώσαμε χώρο στον αντίπαλο. Σημαντική νίκη για μας, για να πάμε στο επόμενο παιχνίδι. Συγχαρητήρια στους παίκτες και στον κόσμο. Καλή συνέχεια στην Καλλιθέα».

Για τα λάθη που έκαναν οι παίκτες του στο παιχνίδι, ο Νίκος Παπαδόπουλος είπε: «Κάποια λάθη προέρχονται από την πίεση του αποτελέσματος. Δεν πρέπει να γίνονται. Η αντίδραση της ομάδας μετά το γκολ, ήταν πολύ καλή.

Πρέπει κάποια ατομικά λάθη να τα διορθώσουμε. Είμαστε έμπειρη ομάδα και θα έπρεπε να έχουμε καλύτερη αντίδραση σε κάποιες στατικές φάσεις».

Ο προπονητής του ΟΦΗ τόνισε πως η ομάδα: «έχει βάθος. Δεν θα έλεγα ότι μας επηρέασαν οι απουσίες». Ενώ τέλος για τη μάχη της ανόδου τόνισε: «Σημαντικές οι επόμενες 5-6 αγωνιστικές, ίσως κριθεί η άνοδος. Θα πω για μια ακόμη φορά ότι σημασία στη φάση αυτή έχει το αποτέλεσμα.

Θα πρέπει να αποβάλουμε το δικό μας άγχος και να βάλουμε άγχος στους αντιπάλους μας. Έχουμε καλή ομάδα και το έχουμε δείξει».

Δηλώσεις από την Καλλιθέα έκανε ο βοηθός προπονητής Νίκος Κοτσοβός, καθώς ο Γιώργος Κορακάκης ήταν τιμωρημένος. Σε αυτές είπε: «Ήταν ένα παιχνίδι στο οποίο η γρήγορη ισοφάριση από πλευράς ΟΦΗ και τα δυο στημένα έκριναν το παιχνίδι. 

Προσπαθήσαμε πολύ, ήμασταν άτυχοι στο δοκάρι, αν είχε γίνει το 2-2, θα μπορούσαμε ένα θετικό αποτέλεσμα. 

Για μας τα δύσκολα ξεκινάνε από το επόμενο παιχνίδι. Χρειάζεται επιμονή και εμπιστοσύνη. Δεν εξαρτάται μόνο από εμάς. Κάθε Κυριακή πρέπει να παίρνουμε κάτι πλέον».

Το σύνολο του περιεχομένου και των υπηρεσιών του capitano.gr διατίθεται στους επισκέπτες για προσωπική χρήση.
Απαγορεύεται η χρήση ή επανεκπομπή του, σε οποιοδήποτε μέσο, με ή άνευ επεξεργασίας, χωρίς τη γραπτή άδεια του εκδότη.