Πρινιανάκης: «Ελπίζω να συνεχιστεί το πρωτάθλημα»

18:25 | 15/12/2020

Ο νεαρός ακραίος αμυντικός του Ρεθυμνιακού μίλησε για τα δεδομένα στη Γ’ Εθνική.

Ο Κώστας Πρινιανάκης στάθηκε στην εξαιρετική πορεία που είχαν τα «δελφίνια» πριν τη διακοπή της δράσης, ενώ ευχήθηκε να συνεχιστεί το πρωτάθλημα και να τελειώσει κανονικά η σεζόν.

Αναλυτικά είπε: «Η ομάδα μας ήταν αρκετά ανταγωνιστική σε όλα τα ματς είτε με ελλείψεις, είτε χωρίς. Κάθε ματς το βλέπαμε εντελώς διαφορετικά με στόχο πάντα την νίκη. Ο απολογισμός μας ήταν 2 νίκες στην έδρα μας, 2 ήττες εκτός και μια νίκη στο κύπελλο. Κάθε ομάδα πρέπει την έδρα της να την χρησιμοποιεί σαν «φρούριο» όπως εμείς είχαμε αρχίσει να κάνουμε. Παράλληλα στους εκτός έδρας αγώνες κοντράραμε κάθε αντίπαλο ανεξαρτήτου δυναμικότητας.

Ελπίζω να συνεχιστεί το πρωτάθλημα γιατί έχουμε πολλά να δείξουμε μέσα στο γήπεδο. Όμως πρώτα απ’ όλα προέχει η υγεία όλου του κόσμου. Πιστεύω ότι είχαμε την δυνατότητα να ήμασταν πιο πάνω βαθμολογικά, όμως τα αποτελέσματα δεν έρχονται πάντα όπως τα θέλουμε.

Σίγουρα θα επηρεάσει κατά πολύ την ομάδα μας, αλλά και όλες τις ερασιτεχνικές ομάδες, καθώς δεν μας επιτρέπεται η πρόσβαση σε αθλητικές εγκαταστάσεις. Όμως ο κάθε ένας θα πρέπει να συντηρηθεί ενόψει κάθε απόφασης που θα παρθεί για την συνέχεια των πρωταθλημάτων. Εύχομαι σε όλο τον κόσμο να έχει υγεία και πίστη.

Έστω και αν αυτές οι γιορτές θα έχουν διαφορετική εικόνα σύμφωνα με όλα όσα γνωρίζουμε και έχουμε ζήσει, ας τηρήσουμε τα μέτρα που απαιτούνται έτσι ώστε η νέα χρονιά να μας βρει υγιείς και με ακόμη περισσότερη «όρεξη» στα γήπεδα».

Το σύνολο του περιεχομένου και των υπηρεσιών του capitano.gr διατίθεται στους επισκέπτες για προσωπική χρήση.
Απαγορεύεται η χρήση ή επανεκπομπή του, σε οποιοδήποτε μέσο, με ή άνευ επεξεργασίας, χωρίς τη γραπτή άδεια του εκδότη.