Πρόβα τζενεράλε στο ανανεωμένο «Γεντί Κουλέ»

09:19 | 03/09/2021

Απόψε (21:00) το φιλικό ΟΦΗ-Εργοτέλης στο ανανεωμένο «Γεντί Κουλέ», με κόσμο μετά από 1.5 χρόνο, αλλά και... Cosmote TV

Το τελευταίο του φιλικό πριν από την έναρξη του πρωταθλήματος δίνει απόψε στις 21:00 (live @ Capitano.gr) ο ΟΦΗ στο «Γεντί Κουλέ» με αντίπαλο τον Εργοτέλη. Ένα φιλικό με πολλά ενδιαφέροντα στοιχεία, αφού θα είναι το πρώτο στο «Γεντί Κουλέ» μετά το τέλος των περσινών πλέι άουτ, το πρώτο με κόσμο (κατόχους διαρκείας) και το πρώτο στο ανανεωμένο (σε χλοοτάπητα και φωτισμό) γήπεδο.

Οι δύο ομάδες θα έχουν την ευκαιρία να τεστάρουν τις δυνάμεις τους, ειδικά ο Εργοτέλης που δίνει το πιο δυνατό φιλικό, αλλά και ο ΟΦΗ που έχοντας πλέον ολοκληρώσει τις μεταγραφές (με αστερίσκο τους ελεύθερους μέχρι τα μέσα Σεπτεμβρίου) θα κάνει την πρόβα τζενεράλε για το ματς με τον Άρη τη Δευτέρα 13 Σεπτέμβρη για την 1η αγωνιστική του πρωταθλήματος.

Ο Νίκος Νιόπλιας θα έχει στη διάθεσή του τα τελευταία, χρονικά, μεταγραφικά αποκτήματα (Λάμπρου και Ντουρμισάι), ουχί τον Μεγιάδο που θα τον χάσει για αρκετό διάστημα, αλλά και με δύο πιτσιρικάδες που παίρνουν την εμπειρία της πρώτης τους αποστολής με την επαγγελματική ομάδα.

Στα αξιοσημείωτα, όπως αναφέραμε, η παρουσία κόσμου στις εξέδρες (κάτοχοι διαρκείας τρέχουσας σεζόν και προπέρσινης), αλλά και το γεγονός πως την αναμέτρηση θα δείξει (21:00) η Cosmote (Cosmote Sport 2 για την ακρίβεια), η οποία για 2 χρόνια θα είναι η νέα τηλεοπτική στέγη της κρητικής ομάδας.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

Χωρίς τέσσερις κόντρα στον ΟΦΗ ο Εργοτέλης

Με Λάμπρου, Ντουρμισάι και… πιτσιρικάδες ο ΟΦΗ

Οι «new kids on the block» του ΟΦΗ


Το σύνολο του περιεχομένου και των υπηρεσιών του capitano.gr διατίθεται στους επισκέπτες για προσωπική χρήση.
Απαγορεύεται η χρήση ή επανεκπομπή του, σε οποιοδήποτε μέσο, με ή άνευ επεξεργασίας, χωρίς τη γραπτή άδεια του εκδότη.