Προβάδισμα πρόκρισης για τον ΠΑΝΟΜ

17:59 | 21/02/2018

Ο ΠΑΝΟΜ επιβλήθηκε 3-1 της Μινωικής στον πρώτο ημιτελικό του Κυπέλλου ΕΠΣΗ και πήρε προβάδισμα πρόκρισης για το μεγάλο τελικό της διοργάνωσης.

Οι Μαλιώτες ήταν καταπληκτικοί στο πρώτο μέρος, με τους «βυσσινί» να… ξυπνάνε στην επανάληψη και να πετυχαίνουν ένα γκολ, που αύξησε τις πιθανότητες ανατροπής στον επαναληπτικό του Πανεπιστημίου.

Οι γηπεδούχοι μπήκαν… φουριόζοι στο ματς και πριν καν συμπληρωθεί το πρώτο ημίωρο προηγήθηκαν 3-0. Στο 13’ ο Μυλωνάς κέρδισε πέναλτι από τον Μητρόπουλο, το οποίο «μετέτρεψε» ο ίδιος σε γκολ για να γίνει το 1-0. Στο 21’, τώρα, ο Καπετανάκης βρέθηκε σε πλεονεκτική θέση και δεν άφησε την ευκαιρία να πάει χαμένη για να έρθει το 2-0. Οκτώ λεπτά αργότερα ο Μυλωνάς «χτύπησε» και πάλι και οι νικητές έφτασαν στο 3-0.

Στο δεύτερο μέρος οι φιλοξενούμενοι βελτίωσαν αισθητά το αγωνιστικό τους «πρόσωπο». Στο 53’, μάλιστα, σκόραραν με τον Ανδρεαδάκη, αλλά το τέρμα αυτό ακυρώθηκε ως οφ σάιντ. Στο 55’, πάντως, ο Ρουμελιώτης από κοντά διαμόρφωσε το τελικό 3-1. Στο 77’, βέβαια, ο Καραντινάκης αντίκρισε τη δεύτερη κίτρινη κάρτα και οι ηττημένοι ολοκλήρωσαν τη συνάντηση με δέκα παίκτες.

ΠΑΝΟΜ: Ζαχαριουδάκης, Μαυρίδης, Διαμαντάκης, Αραβιάκης (69’ λ.τρ. Τζιράκης), Χαλκιαδάκης, Κολιακουδάκης, Μυλωνάς, Τζανάκης (18’ λ.τρ. Δαριβιανάκης), Καπετανάκης, Μανιαδής, Φουκαράκης.

 Μινωική: Ψαρουλάκης, Βαρδονικολάκης, Μητρόπουλος, Αποστολάκης, Καραντινάκης, Ρουμελιώτης, Ταβλαδωράκης, Καστελιανάκης (81’ Χατζηδημητρίου), Δρακούλης (89’ Βαμβουνάκης), Ανδρεαδάκης, Λέσι.

Το σύνολο του περιεχομένου και των υπηρεσιών του capitano.gr διατίθεται στους επισκέπτες για προσωπική χρήση.
Απαγορεύεται η χρήση ή επανεκπομπή του, σε οποιοδήποτε μέσο, με ή άνευ επεξεργασίας, χωρίς τη γραπτή άδεια του εκδότη.