Προβληματισμός και απογοήτευση στον Ηρόδοτο

SMS
09:27 | 20/01/2022

Η νέα ήττα τον κρατάει χαμηλά στην βαθμολογία

Χωρίς νίκη για 8ο σερί παιχνίδι έμεινε ο Ηρόδοτος. Μάλιστα έπειτα και από την χθεσινή ήττα από την ομάδα της Επισκοπής, το σύνολο του Γιάννη Τάτση μετράει 6 ήττες στα τελευταία οκτώ ενώ συνολικά στο πρωτάθλημα έχει κερδίσει μόλις ένα, την αδύναμη και ουραγό Ζάκυνθο.

Η ήττα από την ομάδα του Ρεθύμνου κρατάει τον Ηρόδοτο χαμηλά στην βαθμολογία, γεγονός που έχει φέρει προβληματισμό και απογοήτευση στις τάξεις της ομάδας αλλά και των φιλάθλων.

Θυμίζω ότι ο Ηρόδοτος παραμένει πρότελευταίος με 6 βαθμούς σε 11 ματς και βρίσκεται φυσικά κάτω από την ζώνη του υποβιβασμού.

Στο οργανισμό ''Ηρόδοτος'' θεωρούν όταν σε αρκετά παιχνίδια δεν τους έχει ευνοήσει η τύχη, ότι οι χαμένες ευκαιρίες (όπως και το χαμένο πέναλτι την Τετάρτη) αποτελούν μια από τις αιτίες της κακής πορείας ενώ φυσικά και η πανδημία έχει παίξει τον δικό της ρόλο, όπως στις περισσότερες ομάδες (βλ. Εργοτέλη), ας μην γελιόμαστε.

Επίσης, είναι σπάνιο αυτό που έχει συμβεί φέτος με την ομάδα της Ν. Αλικαρνασσού. Έχει παίξει σε 3 διαφορετικά γήπεδα στα εντός έδρας ματς του (Παγκρήτιο, Ν. Αλικαρνασσός, Γήπεδο Γάλλου Ρέθυμνο), κάτι που και αυτό έχει παίξει τον ρόλο του.

Το κλίμα δεν είναι καλό πάντως για τον Γιάννη Τάτση ο οποίος ήρθε με φιλοδοξίες στην κρητική ομάδα όμως δεν έχει καταφέρει έως τώρα να οδηγήσει σε επιτυχίες τους ''μπλε''. ''Η ενίσχυση μεταγραφικά μοιάζει επιβεβλημένη'' λένε όσοι βρίσκονται κοντά στο σωματείο, αυτό μένει να φανεί αν συμβεί τις επόμενες ημέρες, το σίγουρο είναι ότι ενόψει και του δύσκολου προγράμματος ο Ηρόδοτος χρειάζεται ένα ''ηλεκτροσόκ'' και αυτοπεποίθηση για να σώσει την χρονιά...

Το σύνολο του περιεχομένου και των υπηρεσιών του capitano.gr διατίθεται στους επισκέπτες για προσωπική χρήση.
Απαγορεύεται η χρήση ή επανεκπομπή του, σε οποιοδήποτε μέσο, με ή άνευ επεξεργασίας, χωρίς τη γραπτή άδεια του εκδότη.