Προχωράνε τα έργα στο Δημοτικό Στάδιο Ηροδότου

08:47 | 11/01/2020

Ολοκληρώθηκε η επιθεώρηση των εγκαταστάσεων του Δημοτικού Σταδίου Ηροδότου, από τον Αντιπεριφερειάρχη Ηρακλείου Νίκου Συριγωνάκη, Υπηρεσιακούς παράγοντες και Μηχανικούς της Περιφέρειας και του Δήμου.

Αποφασίστηκε άμεσα με χρηματοδότηση της Περιφέρειας, η χρηματοδότηση απομάκρυνσης των επικίνδυνων αντικειμένων από το Γήπεδο "Γ. Σκουρέλλος", ώστε το γήπεδο την άλλη εβδομάδα να δοθεί για προπονήσεις και αγώνες.

Από πλευράς του Δήμου τονίστηκε ότι τα κωλύματα σχετικά με τον Διαγωνισμό για την πλήρη ανακατασκευή του χώρου που έχει ήδη εγκριθεί στο ύψος 250.000 ευρώ, ξεπεράστηκαν και πολύ σύντομα θα προκυρηχθεί ο σχετικός Διαγωνισμός.

Επίσης η Περιφέρεια Κρήτης θα χρηματοδοτησει τα έξοδα αποκαθήλωσης των επικίνδυνων τμημάτων των Γραφείων Ηροδότου και θα αναλάβει τα έξοδα προμήθειας απαραίτητου εξοπλισμού και υλικών, για μεταφορά και λειτουργία των γραφείων Ηροδότου στην αίθουσα πολλαπλών χρήσεων.

Υπήρξε και δέσμευση για άμεση σύνταξη Μελέτης για αποκατάσταση και εξωραισμό της νότιας κερκιδας του γηπέδου.

Ο κ. Συριγωνάκης μετέφερε την υπόσχεση του Περιφερειάρχη, Σταύρου Αρναουτάκη, ότι η Περιφέρεια Κρήτης είναι κοντά και αρωγός στον σύλλογο του Ηροδότου.

Το σύνολο του περιεχομένου και των υπηρεσιών του capitano.gr διατίθεται στους επισκέπτες για προσωπική χρήση.
Απαγορεύεται η χρήση ή επανεκπομπή του, σε οποιοδήποτε μέσο, με ή άνευ επεξεργασίας, χωρίς τη γραπτή άδεια του εκδότη.