Πρόεδρος Ρεθυμνιακού: «Οι ώρες που διανύουμε είναι κρίσιμες»

13:46 | 18/11/2020

Ο Κώστας Παπαδάκης αναφέρθηκε στη διακοπή του πρωταθλήματος.

Ο πρόεδρος του Ρεθυμνιακού με δήλωση του τόνισε πως τα πράγματα για όλες τις ομάδες της Γ’ Εθνικής είναι δύσκολα, ωστόσο το σημαντικότερο αγαθό όλων είναι η υγεία.

Αναλυτικά: «Η νέα διακοπή των πρωταθλημάτων επέφερε πλήγμα σε όλα τα ποδοσφαιρικά σωματεία της Γ’ Εθνικής, στα φίλα σωματεία που απαρτίζουν τον Κρητικό όμιλο και φυσικά στον Ρεθυμνιακό. Δημιουργεί αλλαγή πλάνων και προγραμματισμών και φυσικά δημιουργεί το ανάλογο κόστος τόσο στον αγωνιστικό, όσο και στον οικονομικό τομέα.

Η έλευση του Κορωνοϊού όμως είχε σημαντικές επιπτώσεις και στην κοινωνία δημιουργώντας σημαντικά προβλήματα στην οικονομία, την λειτουργία των επιχειρήσεων, αλλά και τον τρόπο ζωής όλων μας.

Όμως πριν και πάνω από όλα προέχει το πολυτιμότερο αγαθό που διαθέτει ο άνθρωπος και είναι η υγεία. Η καθημερινή ενημέρωση και εκείνη η παράθεση των αριθμών των συνανθρώπων μας που νοσηλεύονται, δίνουν την μάχη με την ζωή και κάποιοι από εκείνους δυστυχώς την χάνουν, κάνει ακόμη πιο επιτακτική την ανάγκη να ακολουθήσουμε πιστά όλα εκείνα τα μέτρα που μας προτείνουν οι πλέον αρμόδιοι και να δημιουργήσουμε ο κάθε ένας από την πλευρά του και όλοι μαζί παράλληλα το «τείχος» εκείνο που θα σταματήσει την εξάπλωση και την διασπορά της πανδημίας.

Οι ώρες που διανύουμε είναι κρίσιμες, όμως στην «άκρη του τούνελ» έχει αρχίσει και διαφαίνεται το φως που «άναψε» η επιστήμη με την δημιουργία των εμβολίων. Όσο αργά η γρήγορα εκείνα πραγματοποιηθούν στους συνανθρώπους μας με την σειρά που έχει προγραμματιστεί, ένα είναι σίγουρο.

Η ελπίδα είναι πλέον «προ των πυλών». Και δεν είναι μακριά η μέρα εκείνη που μετά την σταδιακή επαναφορά στην πραγματικότητα θα βρεθούμε ξανά στα γήπεδα. Με τους φιλάθλους δίπλα μας και με στόχο να υπηρετήσουμε από κάθε θέση το άθλημα που αγαπάμε. Το ποδόσφαιρο. Γιατί μετά από την περιπέτεια που διανύουμε σειρά έχει η «περιπέτεια» που γνωρίζουμε καλά όσοι είμαστε χρόνια στον χώρο. Εκείνη του όμορφου θεάματος που διακρίνει πάντα τις Παγκρήτιες αναμετρήσεις».

Το σύνολο του περιεχομένου και των υπηρεσιών του capitano.gr διατίθεται στους επισκέπτες για προσωπική χρήση.
Απαγορεύεται η χρήση ή επανεκπομπή του, σε οποιοδήποτε μέσο, με ή άνευ επεξεργασίας, χωρίς τη γραπτή άδεια του εκδότη.