Προετοιμάζοντας τον Ημιμαραθώνιο Κρήτης

16:06 | 24/06/2018

Ο Σύλλογος ΑΘΛΗ.Σ.Υ διοργανώνει την Κυριακή 7 Οκτωβρίου 2018 για 4η χρονιά τον Ημιμαραθώνιο Κρήτης (21χλμ) με συνδιοργανωτή την Περιφέρεια Κρήτης.

Επίσης, για πέμπτη χρονιά τους διοργανώνει και τους παράλληλους αγώνες δρόμου  5χλμ – 10χλμ – 1000 μέτρων στο Αρκαλοχώρι Ηρακλείου Κρήτης.

Στο πλαίσιο αυτό πραγματοποιήθηκε σύναντηση εργασίας στην Περιφέρεια Κρήτης με τον περιφερειάρχη Κρήτης Σταύρο Αρναουτάκη όπου συζητήθηκαν οι εξελίξεις και τα οργανωτικά ζητήματα που αφορούν τη φετινή διοργάνωση. Ο κ. Αρναουτάκης επαναβεβαίωσε την στήριξη και το ενδιαφέρον της Περιφέρειας στην εκδήλωση που προάγει μαζικά την ιδέα της άσκησης στο ευρύ κοινό.

«Σκοπός των αγώνων είναι να προβληθεί η αξία της άσκησης για την υγεία των πολιτών και θεωρούμε πως αποτελεί παράδειγμα επιτυχημενης διοργανωσης», δήλωσε ο περιφερειάρχης Κρήτης.

Άλλωστε, όπως τονίζουν οι διοργανωτές, το τρέξιμο και το περπάτημα είναι η πιο εύκολη άσκηση καθώς είναι οι πιο φυσικές κινήσεις του ανθρώπου.

Παρόντες στη συνάντηση ήταν ο δήμαρχος Μινώα Ζαχαρίας Καλογεράκης, ο πρόεδρος του Περιφερειακού Συμβουλίου Γιώργος Πιτσούλης, ο εντεταλμένος σύμβουλος Αθλητισμού Νίκος Συριγωνάκης κι από τον Αθλητικό Σύλλογο Υγείας Αρκαλοχωρίου η Ρένα Φασουλά, η Ρουμπίνη Αγαπητού, ο Μαρίνος Παναγιωτάκης, ο Γιώργος Αλεβυζάκης, ο Γιώργος Χρηστάκης, ο Λευτέρης Σταματάκης, ο Κυριάκος Καραγιώργης και η Ελευθερία Αντωνιάδου.

Πηγή:
patris.gr
Το σύνολο του περιεχομένου και των υπηρεσιών του capitano.gr διατίθεται στους επισκέπτες για προσωπική χρήση.
Απαγορεύεται η χρήση ή επανεκπομπή του, σε οποιοδήποτε μέσο, με ή άνευ επεξεργασίας, χωρίς τη γραπτή άδεια του εκδότη.