Προφορικές συμφωνίες και διεργασίες στον Πόρο

21:05 | 30/05/2020

Nέο διοικητικό συμβούλιο στην ομάδα του Πόρου

Η επίσημη ενημέρωση της ομάδας του Πόρου:

Σε συνεχείς επαφές βρίσκεται εδώ και αρκετό καιρό από τη Γαλλία όπου παραμένει για επαγγελματικούς λόγους ο πρόεδρος του Πόρου Γιάννης Ασσαργιωτάκης. Επαφές για τη συγκρότηση του καινούργιου Διοικητικού Συμβουλίου αλλά και για την οργάνωση της ομάδας ενόψει της δεύτερης συνεχόμενης συμμετοχής της στη Γ' Εθνική.

Οι επαφές του κ. Ασσαργιωτάκη έχουν θετικά αποτελέσματα καθώς αρκετά νέα πρόσωπα, επιχειρηματίες αλλά και από άλλους επαγγελματικούς χώρους έχουν αποδεχθεί την πρότασή του να συμμετάσχουν στη νέα διοίκηση, ενώ στο συμβούλιο θα βρίσκονται και άτομα που ήταν και στο περσινό ΔΣ. Παράλληλα θετικά έχουν απαντήσει στο Γιάννη Ασσαργιωτάκη και δύο σημαντικοί επιχειρηματίες από την κοινωνία του Πόρου με την προφορική συμφωνία ανάμεσα στις δύο πλευρές να επισφραγίζεται με την επιστροφή του κ. Ασσαργιωτάκη τον Ιούνιο στο Ηράκλειο.

Οι υποψήφιοι σύμβουλοι που έχουν απαντήσει θετικά στην πρόταση του Γιάννη Ασσαργιωτάκη και η συμμετοχή τους στο καινούργιο Διοικητικό Συμβούλιο αναμένεται να επικυρωθεί στη Γενική Συνέλευση που θα πραγματοποιηθεί είναι οι παρακάτω: ΑΣΣΑΡΓΙΩΤΑΚΗΣ ΙΩΑΝΝΗΣ ΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑΤΙΑΣ ΜΑΡΚΑΚΗΣ ΑΝΤΩΝΗΣ ΤΟΥΡΙΣΤΙΚΟΣ ΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑΤΙΑΣ ΚΟΥΤΡΗΣ ΑΝΤΩΝΗΣ ΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑΤΙΑΣ ΧΟΥΔΕΤΣΑΝΑΚΗΣ ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΔΙΕΥΘΥΝΩΝ ΣΥΜΒΟΥΛΟΣ ΕΤΑΙΡΕΙΑΣ ΓΙΑΛΑΜΑΣ ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΤΥΠΟΓΡΑΦΟΣ-ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΗΣ ΠΑΤΕΡΑΚΗΣ ΜΑΡΚΟΣ ΕΠΙΠΛΟΠΟΙΟΣ ΠΑΝΤΑΛΟΣ ΖΑΧΑΡΙΑΣ ΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑΤΙΑΣ ΦΟΥΚΑΡΑΚΗΣ ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ ΔΙΚΗΓΟΡΟΣ ΣΜΑΡΑΓΔΑΚΗΣ ΝΙΚΗΤΑΣ ΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑΤΙΑΣ ΣΤΕΦΑΝΑΚΗΣ ΝΙΚΟΛΑΟΣ ΛΟΓΙΣΤΗΣ ΣΟΜΠΟΤΗΣ ΔΗΜΗΤΡΗΣ ΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑΤΙΑΣ Υποστηρικτικός κύκλος επιχειρηματιών.

Πέραν των επαφών για τη συγκρότηση της νέας διοίκησης ο κ. Ασσαργιωτάκης εξασφάλισε την υποστήριξη επιχειρηματιών που θα βοηθήσουν εξωαγωνιστικά αλλά δεν θα βρίσκονται στο καινούργιο συμβούλιο. Οι εν λόγω επιχειρηματίες υποσχέθηκαν να στηρίξουν την προσπάθεια της ομάδας τη νέα περίοδο αλλά δεν θα είναι στο ΔΣ Συμφωνία με αθλητική διαφημιστική εταιρεία. Παράλληλα. ο Γιάννης Ασσαργιωτάκης έκλεισε συμφωνία με αθλητική διαφημιστική εταιρεία ενόψει της νέας περιόδου. Η συγκεκριμένο εταιρεία θ' ασχοληθεί με το διαφημιστικο-χορηγικό κομμάτι του Πόρου την καινούργια σεζόν

Το σύνολο του περιεχομένου και των υπηρεσιών του capitano.gr διατίθεται στους επισκέπτες για προσωπική χρήση.
Απαγορεύεται η χρήση ή επανεκπομπή του, σε οποιοδήποτε μέσο, με ή άνευ επεξεργασίας, χωρίς τη γραπτή άδεια του εκδότη.