«Πρωί πρωί με την αυγούλα..»

SMS
09:48 | 11/10/2019

Μια δυνατή προπόνηση θα αποτελέσει για ΟΦΗ και Εργοτέλη το αυριανό (11.00 - Capitano.gr) φιλικό παιχνίδι στο Παγκρήτιο

Ο Εργοτέλης ανακοίνωσε χθες (Πέμπτη) την διεξαγωγή φιλικού αγώνα το πρωί του Σαββάτου (12/10) στο Παγκρήτιο απέναντι στον ΟΦΗ. Αμφότερες είχαν μια καλή αφορμή για ένα δυνατό τεστ. 

Η ομάδα του Γιώργου Σίμου δεν έχει επίσημες υποχρεώσεις το Σ/Κ λόγω Εθνικών, ενώ παράλληλα για τον κόουτς του ΟΦΗ η αναμέτρηση αποτελεί μια ιδανική ευκαιρία για να δοκιμάσει παίκτες που δεν έχουν χρόνο συμμετοχής, ή επιστρέφουν από τραυματισμούς. 

Από την άλλη, ο Εργοτέλης θα δώσει ακόμα ένα φιλικό παιχνίδι στην μακρά... προετοιμασία του από τον Ιούλιο. Μόλις δύο (πρωτάθλημα και κύπελλο) επίσημα παιχνίδια μετρά το σύνολο του Γιάννη Ταουσιάνη, ενώ αν μετρήσουμε τα φιλικά σε Ηράκλειο και Αίγυπτο θα χάσουμε το... μέτρημα. Οι ''κιτρινόμαυροι'' δεν έχουν αγωνιστικές υποχρεώσεις λόγω του κολλήματος με τα τηλεοπτικά της Superleague 2, όπου αναμένεται οριστική απόφαση ? την επόμενη εβδομάδα.

Το φιλικό μεταξύ των δύο ομάδων ορίστηκε στο Παγκρήτιο, θα είναι προπονητικού χαρακτήρα με την παρουσία μόνο δημοσιογράφων. Μάλιστα, θυμίζουμε ότι ο αγώνας θα ξεκινήσει στις 11 το πρωί του Σαββάτου και θα έχει διάρκεια 90 λεπτών.  

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

Επιστροφή στην προπόνηση με ευχάριστα νέα

Φιλικό Εργοτέλη-ΟΦΗ

Θετικές εξελίξεις με Κουατένγκ και Μποτέ

Το σύνολο του περιεχομένου και των υπηρεσιών του capitano.gr διατίθεται στους επισκέπτες για προσωπική χρήση.
Απαγορεύεται η χρήση ή επανεκπομπή του, σε οποιοδήποτε μέσο, με ή άνευ επεξεργασίας, χωρίς τη γραπτή άδεια του εκδότη.