Πρόκληση και επιβράβευση για τον Κατσούλη

SMS
15:27 | 13/06/2020

Ο Χανιώτης τεχνικός τράβηξε το δικό του δρόμο, που τον φέρνει στο πλευρό του Γιάννη Πετράκη στον Ολυμπιακό Λευκωσίας.

Πριν λίγες ημέρες ο κορυφαίος προπονητής της Super League 2014/15 άνοιξε ένα νέο «κεφάλαιο» στην καριέρα του, αφού συμφώνησε με τον Ολυμπιακό Λευκωσίας.

Ο «Πετρακογιάννης» πήρε… ανάσες μετά την αποχώρηση του από τον ΠΑΣ Γιάννινα και είναι έτοιμος για να ξεκινήσει το έργο του εκτός Ελλάδας, για πρώτη φορά στην πορεία του.

Στην Κύπρο ο έμπειρος τεχνικός επέλεξε, σύμφωνα με πληροφορίες, ως άμεσο συνεργάτη του τον Γιάννη Κατσούλη. Πρόκειται για έναν ιδιαίτερα καταρτισμένο ποδοσφαιράνθρωπο, που έχει το δικό του background στο χώρο.

Κάτοχος του UEFA Pro εδώ και αρκετά χρόνια, ο 54χρονος προπονητής έχει δώσει ιδιαίτερο βάρος στο κομμάτι της επιμόρφωσης.

Με αργά, αλλά σταθερά βήματα ο Κατσούλης είχε θέσει τις προτεραιότητες του και πλέον βρίσκεται μπροστά από μια σημαντική ευκαιρία.

Προχωρώντας πάντα με σοβαρότητα και συνέπεια δέχτηκε την πρόκληση… Και γνωρίζει φυσικά και ο ίδιος πως όταν ο Πετράκης σου κάνει την πρόταση, αποτελεί, εκτός των άλλων, και ένα είδους επιβράβευση.

Με την παρουσία του στο τεχνικό τιμ του Ολυμπιακού Λευκωσίας «εξαργυρώνει»-τρόπον τινά-την συνολική του προσπάθεια και δουλειά.

Οι «παραστάσεις» από τα «σαλόνια», εξάλλου, δεν του λείπουν. Έχει περάσει από τις ομάδες υποδομών του Πλατανιά, έχει εργαστεί στους «κόκκινους», στο πλευρό του Γιάννη Χατζηνικολάου, ενώ έκανε για λογαριασμό τους στη Super League σκάουτινγκ – τακτική ανάλυση παιχνιδιών και αντιπάλων.

Ο Γιάννης Κατσούλης είναι ένα τρανό παράδειγμα ότι οι Κρητικοί προπονητές είναι ικανοί και, αν μη τι άλλο, έχουν μέλλον.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Ανακοίνωσε τον Πετράκη ο Ολυμπιακός Λευκωσίας


Το σύνολο του περιεχομένου και των υπηρεσιών του capitano.gr διατίθεται στους επισκέπτες για προσωπική χρήση.
Απαγορεύεται η χρήση ή επανεκπομπή του, σε οποιοδήποτε μέσο, με ή άνευ επεξεργασίας, χωρίς τη γραπτή άδεια του εκδότη.