Πρόκριση για τον ΟΦΗ σε ένα ΘΕΟΤΡΕΛΟ παιχνίδι!

ΟΦΗ

Τα εξαιρετικά Χανιά έβγαλαν το λάδι στον ΟΦΗ, ο οποίος νίκησε με το απίστευτο 3-5 και πέρασε στην επόμενη φάση του Κυπέλλου.

Επαγγελματικό αποτέλεσμα, το κλασικό κλισέ, αλλά αυτή είναι η κατάλληλη φράση για να περιγράψει τον ΟΦΗ του πρώτου μέρους. Χωρίς να εντυπωσιάσει με την απόδοσή του (δεν έπιασε ούτε στο μισό την απόδοση με την ΑΕΚ) πήρε προβάδισμα δύο τερμάτων απέναντι στα Χανιά.

Αρχικά με μακρινό σουτ του Αμπάντα στο 29ο λεπτό πήρε προβάδισμα στο σκορ και στη συνέχεια με τον Φελίπε, στο 43', ο οποίος πήρε το ριμπάουντ από την κεφαλιά του Βούρου στο δοκάρι, στέλνοντας την μπάλα στα δίχτυα.

Τα Χανιά, από την άλλη, είχαν την κατοχή και μπλόκαραν τον ΟΦΗ και απείλησαν δύο φορές, αφού όμως βρέθηκαν πίσω στο σκορ. Και τις δύο φορές ο Μπάουμαν με τις αποκρούσεις του κράτησε το μηδέν για την άμυνα του Ομίλου.

Οσο επαγγελματική ήταν η εμφάνιση στο πρώτο μέρος τόσο ερασιτεχνική ήταν η αντίδραση το δεύτερο με τα τρομερά Χανιά να φέρνουν το ματς στα ίδια στα πρώτα λεπτά! Λίγο μετά την έναρξη του δευτέρου ημιχρόνου, ο Ελευθεριάδης (η αλλαγή του Ταουσιάνη) μείωσε σε 1-2 και τρία λεπτά μετά ο Μανουσάκης σόκαρε τον ΟΦΗ για το 2-2!

Ο ΟΦΗ βρήκε το τρίτο γκολ στο 62ο λεπτό με τον Μοσκέρα, έξι λεπτά μετά την είσοδό του στο παιχνίδι. Με πανέμορφο σουτ έστειλε την μπάλα στα δίχτυα και... έβαλε ξανά τις καρδιές των φίλων του ΟΦΗ στη θέση τους. Λίγο μετά, ο Κολομβιανός πέτυχε και δεύτερο γκολ, πάλι με ωραίο τρόπο και μετά από εξαιρετική μπαλιά του Αμπάντα, για το 2-4!

Το ματς είχε πάρει... ανεξέλεγκτη τροπή, ούτε πόλο να έπαιζαν, με τα Χανιά να μην αφήνουν σε... ησυχία τον ΟΦΗ, αφού τρία λεπτά μετά το τέταρτο γκολ των φιλοξενούμενων, μείωσαν με τον Σερβιλάκη (67')!

Παρά τη μείωση του σκορ από τους γηπεδούχους, ο ΟΦΗ έβγαλε πιο επιθετική αντίδραση, θέλοντας να εκμεταλλευτεί τους κενούς χώρους. Στο 78ο λεπτό η ομάδα του Νταμπράουσκας σκόραρε για πέμπτη φορά (!), με τον Μοσκέρα αυτή τη φορά να γίνεται δημιουργός και τον Ριέρα «εκτελεστή» για το εντυπωσιακό 3-5!

Μη περιμένετε, πάντως, πως ο ΟΦΗ ηρέμησε μετά το προβάδισμα δύο τερμάτων, αφού στο 83' ο Μεγιάδο άφησε την ομάδα του με 10 παίκτες (αντικρίζοντας τη δεύτερη κίτρινη κάρτα) δίνοντας συνέχεια... στο θρίλερ.

Στα τελευταία λεπτά τα Χανιά έψαξαν κι άλλο γκολ μπας και κατάφερναν κάτι καλύτερο, αλλά το αποτέλεσμα δεν άλλαξε και ο ΟΦΗ έφυγε νικητής από τα Περιβόλια με το χορταστικό 5-3!

Χανιά (Γιάννης Ταουσιάνης): Καλογεράκης, Νίκολιτς (82’ Κατσούρρι), Μπάτζιος, Μαζουλουξής, Σερβιλάκης, Τσορνομάζ, Τσέλιος (66’ Ντίας), Λεμονής (82’ Μπουρσέλης), Μανουσάκης, Μιούλερ, Μάναλης (60’ Βουό)

ΟΦΗ (Βάλντας Νταμπράουσκας): Μπάουμαν, Λάρσον, Aμπάντα, Βούρος, Λαμπρόπουλος (71’ Γιαννούλης), Πασαλίδης, Μεγιάδο, Τοράλ (57’Μοsquera), Γαγιέγος (57’ Riera), Φελίπε (71’ Νέιρα), Γκλέζερ


Το σύνολο του περιεχομένου και των υπηρεσιών του capitano.gr διατίθεται στους επισκέπτες για προσωπική χρήση.
Απαγορεύεται η χρήση ή επανεκπομπή του, σε οποιοδήποτε μέσο, με ή άνευ επεξεργασίας, χωρίς τη γραπτή άδεια του εκδότη.