Πρόκριση για Τσιτσιπά, θρίαμβος για Γραμματικοπούλου!

07:50 | 31/08/2021

O Στέφανος Τσιτσιπάς κέρδισε τον Άντι Μάρει και πήρε τη νίκη με 3-2 σετ και μαζί το εισιτήριο για τον 2ο γύρο του US Open - με 2-0 επιβλήθηκε η Γραμματικοπούλου της Μπλίνκοβα

Ο Άντι Μάρεϊ θυμήθηκε τον παλιό καλό εαυτό του, ο Στέφανος Τσιτσιπάς ήταν όμως εκείνος που πήρε τη νίκη με 3-2 σετ και μαζί το εισιτήριο για τον 2ο γύρο του US Open. Συγκλονιστική αναμέτρηση στο Arthur Ashe που ολοκληρώθηκε μετά από 4 ώρες και 48 λεπτά.

Ο Στέφανος Τσιτσιπάς επέστρεψε δυο φορές από set point πίσω και μετά από συγκλονιστική μάχη που κράτησε σχεδόν πέντε(!) ώρες, υπερκέρασε το εμπόδιο του θρυλικού Άντι Μάρεϊ, για να πάρει το “χρυσό” εισιτήριο για τον 2ο γύρο του US Open.Μετά από τέσσερις ώρες και 48 λεπτά τιτανομαχίας, ο 23χρονος Έλληνας επικράτησε του Βρετανού αντιπάλου του με 2-6, 7-6(7), 3-6, 6-3, 6-4 και στον 2ο γύρο θα αντιμετωπίσει τον Αντριάν Μαναρινό.

Πρόκριση και για την φοβερή Γραμματικοπούλου

Απίστευτη η Βαλεντίνη Γραμματικοπούλου, επιβλήθηκε με 2-0 σετ της Άννα Μπλίνκοβα (6-3, 6-2) και προκρίθηκε στον 2ο γύρο του κυρίως ταμπλό του US Open, όπου θα αντιμετωπίσει την Ελίζ Μέρτενς.

Η Βαλεντίνη Γραμματικοπούλου συνεχίζει να γράφει τη δική της ιστορία στο US Open. Η Ελληνίδα τενίστρια επικράτησε και της Άννα Μπλίνκοβα (Νο84) με 6-3, 6-2 σε μόλις 72 λεπτά και θα βρεθεί στον 2ο γύρο του κυρίως ταμπλό για πρώτη φορά στην καριέρα της! Εκεί, θα αντιμετωπίσει την Ελίζ Μέρτενς. Αυτή ήταν η 4η διαδοχική νίκη για την Ελληνίδα τενίστρια η οποία μετράει και 3 από τα προκριματικά!

Το σύνολο του περιεχομένου και των υπηρεσιών του capitano.gr διατίθεται στους επισκέπτες για προσωπική χρήση.
Απαγορεύεται η χρήση ή επανεκπομπή του, σε οποιοδήποτε μέσο, με ή άνευ επεξεργασίας, χωρίς τη γραπτή άδεια του εκδότη.