Πρόκριση στους τελικούς για Μιχαλεντζάκη και Μακροδημήτρη

09:52 | 25/08/2021

Πολύ καλή ημέρα για τους Έλληνες κολυμβητές, καθώς οι Δημοσθένης Μιχαλεντζάκης και Αριστείδης Μακροδημήτρης προκρίθηκαν στος τελικούς των 100 μέτρων ελεύθερο και ύπτιο αντίστοιχα. Πρόκριση στα ημιτελικά για τον Τριανταφύλλου στην ξιφασκία.

Ο Δημοσθένης Μιχαλεντζάκης σημείωσε τη δεύτερη καλύτερη επίδοση (59.49) στον ημιτελικό των 100 μέτρων ελεύθερο στην κατηγορία S8 και εξασφάλισε την πρόκριση στον τελικό των Παραολυμπιακών Αγώνων του Τόκιο, ο οποίος θα διεξαχθεί στις 14:18 ώρα Ελλάδας. Την πρόκριση στον τελικό εξασφάλισε των 100 μέτρων ύπτιο εξασφάλισε και ο Αριστείδης Μακροδημήτρης της κατηγορίας S2, ο οποίος κατετάγη έβδομος στον προκριματικό με επίδοση 2:17.68.

Μετάλλιο θα διεκδικήσει και ο Δημήτρης Καρυπίδης στα 100 μέτρα ύπτιο στην κατηγορία S1. Ο τελικός θα διεξαχθεί στις 11:20 (ώρα Ελλάδας).

Στα ημιτελικά ο Τριανταφύλλου αποκλείστηκε ο Ντούνης

Στην πρώτη μέρα της ξιφασκίας ξεκίνησαν τις προσπάθειές τους οι Παναγιώτης Τριανταφύλλου και Βασίλης Ντούνης, με τον πρώτο να παίρνει την πρόκριση στα ημιτελικά και να φτάνει κοντά στο μετάλλιο, ενώ ο δεύτερος γνώρισε τον αποκλεισμό από τη φάση των "16".

Ο Τριανταφύλλου στον όμιλο είχε 3 νίκες: 5-4 τον Ιάπωνα Οντα, 5-3 τον Λευκορώσο Πράνεβιτς και 5-4 τον Πολωνό Κάστρο) και 2 ήττες (5-1 από τον Κινέζο Φενγκ και 5-2 από τον Ρώσο Καμάλοφ και κατάφερε να προκριθεί στους "16".

Στους "16" νίκησε για μια ακόμα φορά τον Πράνεβιτς με 15-7, ακολούθησε η νίκη επί του Πολωνού Πλούτα, ενώ στα ημιτελικά θα αντιμετωπίσει ξανά τον Πολωνό Κάστρο σε λίγη ώρα.

Ο Βασίλης Ντούνης έφτασε μέχρι τους "16" όπου ηττήθηκε από τον Ναγκάεφ με 15-13.

Το σύνολο του περιεχομένου και των υπηρεσιών του capitano.gr διατίθεται στους επισκέπτες για προσωπική χρήση.
Απαγορεύεται η χρήση ή επανεκπομπή του, σε οποιοδήποτε μέσο, με ή άνευ επεξεργασίας, χωρίς τη γραπτή άδεια του εκδότη.