Προκρίθηκαν οι Νετς - απίστευτο ματς στο Ντένβερ!

08:27 | 02/06/2021

Οι Μπρούκλιν Νετς πήραν την πρόκριση για τα ημιτελικά της Ανατολής κάνοντας το 4-1 επί των Μπόστον Σέλτικς και θα αντιμετωπίσουν τους Μπακς στην επόμενη φάση

Μετά τους Χιτ, οι Μπρούκλυν Νετς θα είναι ο επόμενος αντίπαλος του Γιάννη και των Μπακς. Οι Νετς επικράτησαν με 123-109 στο Game 5 τους Σέλτικς με τον Τζέιμς Χάρντεν να έχει 34 πόντους, 10 ριμπάουντ και 10 ασίστ, ενώ από τη μεριά των ηττημένων ξεχώρισε ο Τέιτουμ, με 32 πόντους.

Στη Δύση, οι Φοίνιξ Σανς ήταν καταιγιστικοί απέναντι στους Λος Άντζελες Λέικερς, τους οποίους νίκησαν με 115-85, κάνοντας το 3-2 στη σειρά. Ο Μπούκερ ήταν ο πρώτος σκόρερ για τους νικητές, με 30 πόντους, με τον Λεμπρόν Τζέιμς από την άλλη να έχει 24, σε μία κάκιστη βραδιά για τους πρωταθλητές.

Απίστευτο ματς στο Ντένβερ, όπου κρίθηκε μετά από 2 παρατάσεις. Στο 3-2 βρέθηκαν και οι Ντένβερ Νάγκετς κόντρα στους Πόρτλαντ Μπλέιζερς, τους οποίους νίκησαν με 147-140.

Με 38 πόντους, 11 ριμπάουντ και 9 ασίστ, ο Γιόκιτς ήταν ο πρωταγωνιστής των Νάγκετς, με τον Λίλαρντ από την άλλη να σημειώνει 55 πόντους (!) αλλά να μην είναι αρκετός για την ομάδα του, που απέχει μία ήττα από τον αποκλεισμό. Μάλιστα, ο Λίλαρντ ήταν αυτός που έστειλε δις το ματς σε έξτρα πεντάλεπτο, ισοφαρίζοντας με ισάριθμα τρίποντα!


Το σύνολο του περιεχομένου και των υπηρεσιών του capitano.gr διατίθεται στους επισκέπτες για προσωπική χρήση.
Απαγορεύεται η χρήση ή επανεκπομπή του, σε οποιοδήποτε μέσο, με ή άνευ επεξεργασίας, χωρίς τη γραπτή άδεια του εκδότη.