Προκρίθηκε... από το πρώτο ημίχρονο η απολαυστική Βραζιλία

22:56 | 05/12/2022

Η Βραζιλία έκανε... μία χαψιά τη Ν.Κορέα και καθάρισε την πρόκριση στους «8» από το α' ημίχρονο (4-1).

Το παιχνίδι ήταν υπόθεση έξι λεπτών. Από το 7' και το γκολ του Βινίσιους μέχρι το 13' και το εύστοχο πέναλτι του Νεϊμάρ. Με το 2-0 στην πλάτη απέναντι στη Βραζιλία, η Ν.Κορέα δεν μπορούσε να κάνει και πολλά. Βασικά τίποτα δεν έκανε στο πρώτο ημίχρονο παρά μόνο να βλέπει την μπάλα να καταλήγει στα δίχτυα της. Στο 29' ο Ρισάρλιζον έκανε το 3-0 και στο 35' ο Πακετά το 4-0. Η σεμνή τελετή είχε λάβει μέρος με τον πιο εμφατικό τρόπο για τους Βραζιλιάνους.

Το μόνο που άλλαξε στη συνέχεια ήταν το σκορ και η εικόνα της Ν.Κορέας. Πιο ανταγωνιστική στο δεύτερο μέρος, έχασε ευκαιρίες και πέτυχε το γκολ της τιμής στο 76ο λεπτό με τον Σέουνγκ Χο Παΐκ, ή κάπως έτσι τέλος πάντων.

To 4-1 ήταν και το τελικό αποτέλεσμα με τους Βραζιλιάνους να πηγαίνουν στα προημιτελικά του Μουντιάλ για να αντιμετωπίσουν την Κροατία.

ΟΙ ΣΥΝΘΕΣΕΙΣ:

ΒΡΑΖΙΛΙΑ: Άλισον (81' Γουέβερτον), Μιλιτάο (63' Άλβες), Μαρκίνιος, Τιάγκο Σίλβα, Ντανίλο (72' Μπρέμερ), Καζεμίρο, Πακετά, Ραφίνια, Νεϊμάρ (80' Ροντρίγκο), Βινίσιους (72' Μαρτινέλι), Ρισάρλισον

ΝΟΤΙΑ ΚΟΡΕΑ: Σενγκ-Γκιου Κιμ, Μουν-Χουάν Κιμ, Μιν-Τζάε Κιμ, Γιούνγκ-Γκουόν Κιμ, Γιν Σου Κιμ (46' Τσουλ Χονγκ), Ίνμπομ Χουάνγκ (65' Σέουνγκ-Χο Πάικ), Γου Γιούγκ Γιάνγκ (46' Τζουν-Χο Σον), Χε Τσαν Χουάνγκ, Τζαε Σανγκ Λι (74' Λι Κανγκ-Ιν), Χέουνγκ-Μιν Σον, Γκε-Σουνγκ Τσο (80' Ουί-Τζο Χουάνγκ)


Το σύνολο του περιεχομένου και των υπηρεσιών του capitano.gr διατίθεται στους επισκέπτες για προσωπική χρήση.
Απαγορεύεται η χρήση ή επανεκπομπή του, σε οποιοδήποτε μέσο, με ή άνευ επεξεργασίας, χωρίς τη γραπτή άδεια του εκδότη.