Ο Γιούχτας προχώρησε στην πρόωρη ανανέωση της συνεργασίας του και για την επόμενη χρονιά με τον Μηνά Πίτσο.

Ο σύλλογος των Αρχανών εμπιστεύεται απόλυτα τον έμπειρο προπονητή και έτσι προχώρησε σε μια κίνησε με ιδιαίτερο συμβολισμό. Πολύ, έτσι, πριν την ολοκλήρωση της τρέχουσας σεζόν, ανακοίνωσε την ανανέωση της συνεργασίας του με τον Πίτσο και για την επόμενη αγωνιστική περίοδο.

Αναλυτικά η ανακοίνωση: «Το ΔΣ του Αθλητικού Ομίλου Αρχανών ο «Γιούχτας» στην τακτική του συνεδρίαση την Τετάρτη 5/12/18, εξέτασε μεταξύ άλλων και ζητήματα που αφορούν την πορεία της ομάδας στο πρωτάθλημα της Γ Εθνικής κατηγορίας.

Εκφράστηκε η ικανοποίηση της διοίκησης για την έως τώρα πορεία της ομάδας σε ένα δύσκολο και απαιτητικό όμιλο, στον οποίο συμμετέχουν ομάδες που στο παρελθόν είχαν πρωταγωνιστικό ρόλο όχι μόνο στο πρωτάθλημα της Γ Εθνικής αλλά και στις υψηλότερες κατηγορίες. Σημαντική συμβολή στην πορεία της ομάδας έχουν όλοι, οι παίχτες, φίλαθλοι , αλλά κυρίως ο προπονητής μας Μηνάς Πίτσος.

Η ομάδα μας με το Μηνά Πίτσο έχει πανηγυρίσει δύο ανόδους και μια σταθερή πορεία στην Γ Εθνική, δίνοντας χαρά σε όλο τον φίλαθλο κόσμο των Αρχανών. Το Δ.Σ. του σωματείου μας εκτιμώντας την πολύ καλή δουλειά του προπονητή μας και μετά από συμφωνία με τον Μηνά Πίτσο, αποφάσισε να ανανεώσει την συνεργασία μας και την επόμενη ποδοσφαιρική σεζόν. Στόχος μας είναι με την καθοδήγηση του Μηνά, ο Γιούχτας να υλοποιήσει τον σχεδιασμό του για την πορεία του στις εθνικές κατηγορίες».

Το σύνολο του περιεχομένου και των υπηρεσιών του capitano.gr διατίθεται στους επισκέπτες για προσωπική χρήση.
Απαγορεύεται η χρήση ή επανεκπομπή του, σε οποιοδήποτε μέσο, με ή άνευ επεξεργασίας, χωρίς τη γραπτή άδεια του εκδότη.