Προπονήθηκε κανονικά ο Νέιρα, αγωνία με Τοράλ

20:51 | 14/03/2023

Ο Αργεντινός ξεπέρασε το πρόβλημα τραυματισμού και προετοιμάζεται για την επάνοδό του στη δράση.

Ο Χουάν Νέιρα προπονήθηκε κανονικά την Τρίτη και μετράει αντίστροφα για την επιστροφή του στο χορτάρι. Λογικά θα γίνει την επόμενη αγωνιστική και όχι στην πρεμιέρα με τον Λεβαδειακό, αφού έμεινε για αρκετό καιρό εκτός και είναι πιο πίσω σε σχέση με τους συμπαίκτες του.

Όσον αφορά στον Τοράλ, ο οποίος αποχώρησε τραυματίας από τον αγώνα με τον Λεβαδειακό, δεν προπονήθηκε και θα υποβληθεί σε απεικονιστικό έλεγχο προκειμένου να διαπιστωθεί η έκταση του τραυματισμού.

Η ενημέρωση της ΠΑΕ για την προπόνηση της Τρίτης:

Με τον Juan Neira να προπονείται κανονικά ολοκληρώθηκε η πρώτη προπόνηση της ομάδας μας μετά την επιστροφή από την Λιβαδειά, που έγινε το απόγευμα της Τρίτης (14/3) στο Βαρδινογιάννειο αθλητικό κέντρο.

Όσοι αγωνίστηκαν στο ματς της περασμένης Κυριακής, ακολούθησαν πρόγραμμα αποθεραπείας. Η προπόνηση για τους υπόλοιπους περιελάμβανε ασκήσεις κυκλοφορίας της μπάλας και αγωνιστικό παιχνίδι.

Ο Jon Toral, ο οποίος αποχώρησε τραυματίας από τον αγώνα με τον Λεβαδειακό, δεν προπονήθηκε και θα υποβληθεί σε απεικονιστικό έλεγχο προκειμένου να διαπιστωθεί η έκταση του τραυματισμού.

Οι Luiz Phellype, Φροίξος Γρίβας και Βασίλης Σηφάκης συνέχισαν πρόγραμμα αποκατάστασης.

Επόμενη προπόνηση έχει προγραμματιστεί για αύριο, Τετάρτη (15/3), στις 10:30.

Το σύνολο του περιεχομένου και των υπηρεσιών του capitano.gr διατίθεται στους επισκέπτες για προσωπική χρήση.
Απαγορεύεται η χρήση ή επανεκπομπή του, σε οποιοδήποτε μέσο, με ή άνευ επεξεργασίας, χωρίς τη γραπτή άδεια του εκδότη.