Προπονητής γυναικείας ομάδας στη Γαλλία ασελγούσε σε ανήλικες

17:17 | 16/08/2019

Σκάνδαλο έχει ξεσπάσει στη Γαλλία με τον πρώην βοηθό προπονητή της γυναικείας ποδοσφαιρικής ομάδας της Λυών που κατηγορείται για ασέλγεια σε ανήλικες.

Σύμφωνα με πληροφορίες από την L'Equipe, o 33χρονος άνδρας έχει τεθεί υπό κράτηση για «σεξουαλικές προτάσεις σε παιδιά κάτω των 15 ετών». Ο πρώην βοηθός προπονητής της γυναικείας ομάδας της Λυών είχε συλληφθεί από τις 13 Αυγούστου και έχει ήδη μιλήσει κατά τη διάρκεια προκαταρκτικής έρευνας για όσα έγιναν από τον Σεπτέμβριο του 2017 μέχρι το Μάη του 2018.

Ο Γιόχαν Ντ., όπως αναφέρεται ο κόουτς, παραδέχθηκε πως είχε «συναισθηματικές σχέσεις» με μια παίκτρια 15 ετών με την οποία είπε ότι «έχει ανταλλάξει πολλές φορές φιλιά» και «σεξουαλικά χάδια» μόνο μια φορά.

Ο 33χρονος προπονητής δικαιολογήθηκε υποστηρίζοντας ότι το κορίτσι είχε δώσει τη συγκατάθεσή της για τις πράξεις του και ότι η 15χρονη του έστελνε μηνύματα ακόμα και όταν έφυγε από την ομάδα. Ο πρώην βοηθός προπονητή κατηγορήθηκε για σεξουαλική επίθεση και στη συνέχεια τέθηκε υπό δικαστικό έλεγχο.

Το σύνολο του περιεχομένου και των υπηρεσιών του capitano.gr διατίθεται στους επισκέπτες για προσωπική χρήση.
Απαγορεύεται η χρήση ή επανεκπομπή του, σε οποιοδήποτε μέσο, με ή άνευ επεξεργασίας, χωρίς τη γραπτή άδεια του εκδότη.