Προς αλλαγή διάταξης με Παναθηναϊκό

ΟΦΗ

Αφήνει το σχηματισμό με τα τρία στόπερ ο ΟΦΗ κόντρα στον Παναθηναϊκό (18/10).

Τα πολλά αγωνιστικά προβλήματα αναμένεται να κάνουν τον Γιώργο Σίμο ν’ αλλάξει σύστημα στην ομάδα του στο δύσκολο εντός έδρας ματς με το «τριφύλλι».

Τα θέματα εντοπίζονται κυρίως στα μετόπισθεν, όπου Βούρος και Μαρινάκης δεν είναι απολύτως υγιείς, ενώ ο Σελίμοβιτς φτάνει την Παρασκευή (16/10) στο Ηράκλειο, έχει χάσει πολλές προπονήσεις, τραυματίστηκε κιόλας με την εθνική Λουξεμβούργου, οπότε πολύ δύσκολα να βρει θέση στο αρχικό σχήμα.

Βάσει, έτσι, των τωρινών δεδομένων, ο 42χρονος τεχνικός αναμένεται να παρατάξει το συγκρότημα του απέναντι στους «πράσινους» μ’ ένα 4-3-3.

Όπως όλα δείχνουν, ο Βάτερμαν θα υπερασπιστεί την εστία των «ασπρόμαυρων» και στην άμυνα από δεξιά προς τα αριστερά θα παίξουν οι Ουές, Διαμαντής, Γιαννούλης και Κοροβέσης, ενώ κάποιες πιθανότητες για να χρησιμοποιηθεί στα στόπερ έχει και ο Βαφέας.

Σε περίπτωση, βέβαια, που οι Μαρινάκης και Βούρος κάνουν την υπέρβαση και… νικήσουν το χρόνο (σήμερα ακολούθησαν μέρος του κανονικού προγράμματος), τότε ο νεαρός προπονητής ενδέχεται ν’ αλλάξει διάταξη και πρόσωπα στα μετόπισθεν.

Το συγκεκριμένο «σενάριο», βέβαια, δε φαίνεται στην παρούσα φάση να συγκεντρώνει πολλές πιθανότητες.

Την τριάδα στη μεσαία γραμμή θα συνθέσουν οι Μεγιάδο, Στάικος και Σακόρ, ενώ στα «φτερά» της επίθεσης θ’ αγωνιστούν οι Στάρτζεον και Σαρδινέρο, με τον Γιάννου να παίρνει θέση στη… γραμμή κρούσης του ΟΦΗ.

Το σύνολο του περιεχομένου και των υπηρεσιών του capitano.gr διατίθεται στους επισκέπτες για προσωπική χρήση.
Απαγορεύεται η χρήση ή επανεκπομπή του, σε οποιοδήποτε μέσο, με ή άνευ επεξεργασίας, χωρίς τη γραπτή άδεια του εκδότη.