Προς αύξηση ο αριθμός των αθλητών που θα μπορούν να προπονηθούν

15:04 | 12/03/2021

​«Παράθυρο»​για να επιτραπούν οι προπονήσεις σε επιπλέον κολυμβητές της εθνικής ομάδας (πέραν αυτών που έχουν ήδη τη σχετική άδεια, ως μέλη της προ-ολυμπιακής ομάδας), αφήνει σημερινό έγγραφο που απέστειλε η Γενική Γραμματεία Αθλητισμού προς την ΚΟΕ

Σε αυτό η ΓΓΑ ζητά να της γνωστοποιηθούν οι διεθνείς διοργανώσεις που θα διεξαχθούν το επόμενο χρονικό διάστημα και ως τον Μάιο, καθώς και να αποστείλει η κολυμβητική ομοσπονδία κατάλογο αθλητών/τριών και προπονητών, προκειμένου να προστεθούν στη λίστα όσων μπορούν να χρησιμοποιούν κατ΄εξαίρεση τις κλειστές εγκαταστάσεις.

Με δεδομένο ότι τον Μάιο είναι προγραμματισμένο το Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα υγρού στίβου στη Βουδαπέστη, η ΚΟΕ θα αποστείλει στη ΓΓΑ τον σχετικό κατάλογο εντός των προσεχών ημερών.

Το έγγραφο της Γενικής Γραμματείας Αθλητισμού προς την ΚΟΕ αναφέρει τα εξής:

«Αξιότιμε κ. Πρόεδρε,

Εκ μέρους του Γενικού Γραμματέα Αθλητισμού κ. Γεωργίου Μαυρωτά και σε συνέχεια του με αρ. Πρωτ. Οικ. ΥΠΠΟΑ/90660/05/03/2021 σχετικού μας εγγράφου, παρακαλούμε όπως μας γνωστοποιήσετε εάν υπάρχουν επίσημες διεθνείς διοργανώσεις οι οποίες αναμένεται να διεξαχθούν κατά το χρονικό διάστημα Μαρτίου-Μαϊου 2021 και στις οποίες συμμετέχουν οι εθνικές ομάδες των αθλημάτων που καλλιεργεί η Ομοσπονδία σας.

Στην περίπτωση αυτή, παρακαλούμε όπως μας αποστείλετε τον σχετικό κατάλογο αθλητών και προπονητών προκειμένου να μπορούν να κάνουν χρήση των κολυμβητηρίων για την προετοιμασία τους, εν όψει των εν λόγω διεθνών διοργανώσεων.

Παρακαλούμε όπως δεν συμπεριληφθούν τα μέλη της προ ολυμπιακής ομάδας στον εν θέματι κατάλογο, καθότι ήδη τους επιτρέπεται η κατ' εξαίρεση χρήση των αθλητικών εγκαταστάσεων.

Σας ευχαριστούμε για τη συνεχή, εποικοδομητική συνεργασία».

Το σύνολο του περιεχομένου και των υπηρεσιών του capitano.gr διατίθεται στους επισκέπτες για προσωπική χρήση.
Απαγορεύεται η χρήση ή επανεκπομπή του, σε οποιοδήποτε μέσο, με ή άνευ επεξεργασίας, χωρίς τη γραπτή άδεια του εκδότη.