Προς την απόλυτη ανατροπή το σίριαλ Άρης - Ματίγια

18:05 | 18/04/2020

Σύμφωνα με δημοσίευμα, ο Ισπανός χαφ στέλνει μηνύματα παραμονής

Όπως αναφέρει η ιστοσελίδα Metrosport.gr, στο μυαλό του ποδοσφαιριστή ήταν περισσότερο η επιστροφή του για ένα τελευταίο –καλό- συμβόλαιο στην πατρίδα του, την οποία άφησε για πρώτη φορά στην καριέρα του το καλοκαίρι του 2018, όταν και αποδέχτηκε την πρόταση των κιτρινόμαυρων.

Παρά τις αρχικές διαφωνίες επί της πρότασης που του έκανε ο Αρης, στο μυαλό του Ματίγια πλέον βρίσκεται περισσότερο η προοπτική παραμονής του στη Θεσσαλονίκη. Ένα σενάριο το οποίο βρίσκει σύμφωνη και την οικογένειά του, η οποία είναι ευτυχισμένη στην πόλη, λατρεύει το περιβάλλον και σε συνδυασμό με τον πρωταγωνιστικό ρόλο που έχει ο ίδιος ο ποδοσφαιριστής στην ομάδα, οδηγείται στο να ζυγίσει τα καλύτερα την κατάσταση.

Ο Αρης έχει καταθέσει στον 31χρονο μέσο εδώ και καιρό την πρότασή του, όπως επίσης και το πλάνο της “επόμενης μέρας” στο οποίο προφανώς θα έχει πρωταγωνιστικό ρόλο.

Με αυτό το δεδομένο, όπως επίσης και ότι δεν έχει προκύψει για την ώρα ρεαλιστικό σενάριο επιστροφής του στην Ισπανία, υπάρχουν πληροφορίες ότι ο Ματίγια είναι έτοιμος να αποδεχτεί την πρόταση του Αρη ανοίγοντας αυτός ενδεχομένως τον “χορό” των ανανεώσεων. Έως ότου η υπόθεση περάσει από τη θεωρία στην πράξη βέβαια, πολλά μπορούν ν’ αλλάξουν.

Το σύνολο του περιεχομένου και των υπηρεσιών του capitano.gr διατίθεται στους επισκέπτες για προσωπική χρήση.
Απαγορεύεται η χρήση ή επανεκπομπή του, σε οποιοδήποτε μέσο, με ή άνευ επεξεργασίας, χωρίς τη γραπτή άδεια του εκδότη.