Φεύγει από τον Ολυμπιακό ο Μάνος

SMS
20:26 | 12/01/2019

Ο Φράνκο Σολδάνο φέρνει «πολυκοσμία» στην επίθεση του Ολυμπιακού και ο... δρόμος του δανεισμού είναι πλέον πολύ πιθανός για τον Δημήτρη Μάνου.

Η απόκτηση του Σολδάνο και η «πολυκοσμία» στο ρόστερ του Ολυμπιακού στην επίθεση, φέρνει κοντά στην πόρτα της εξόδου τον Δημήτρη Μάνο.

Ο πρώην φορ του ΟΦΗ είναι πάρα πολύ πιθανό πλέον να αποχωρήσει από τους Πειραιώτες και να δοθεί δανεικός μέχρι το τέλος της τρέχουσας σεζόν για να πάρει παιχνίδια στα πόδια του και ουσιαστικά να περάσει από... νέα εξέταση το καλοκαίρι από τον Πέδρο Μαρτίνς.

Ο Πορτογάλος προπονητής πιστεύει στο ταλέντο του Μάνου, αλλά από τη στιγμή που πλέον στην επίθεση έχει τους Σολδάνο, Γκερέρο και Χασάν, ο νεαρός στράικερ δύσκολα θα βρει θέση. Ετσι, τις επόμενες μέρες αναμένεται να ξεκαθαρίσει το μέλλον του στον Ολυμπιακό, με τη λύση του δανεισμού να είναι αυτή που συγκεντρώνει τις περισσότερες πιθανότητες.

Ο ίδιος ο Δημήτρης Μάνος περιμένει τη σχετική ενημέρωση από πλευράς Ολυμπιακού και Μαρτίνς κάτι που θα γίνει σύντομα ώστε να βρεθεί και ο επόμενος, ολιγόμηνος, σταθμός της καριέρας του.

Το σύνολο του περιεχομένου και των υπηρεσιών του capitano.gr διατίθεται στους επισκέπτες για προσωπική χρήση.
Απαγορεύεται η χρήση ή επανεκπομπή του, σε οποιοδήποτε μέσο, με ή άνευ επεξεργασίας, χωρίς τη γραπτή άδεια του εκδότη.