Προσέχουν για να… έχουν στον ΟΦΗ

08:13 | 30/01/2021

Τα πολλά συνεχόμενα ματς αναγκάζουν το τεχνικό επιτελείο του ΟΦΗ να προβεί σε ανάλογη διαχείριση.

Είναι γεγονός πως το 2021 έχει ξεκινήσει μ’ ένα πολύ «βαρύ» πρόγραμμα για τον ΟΦΗ. Όχι μόνο σε «όγκο» αναμετρήσεων, αλλά και σε βαθμό δυσκολίας.

Χρόνος για ξεκούραση δεν υπάρχει, τα παιχνίδια διαδέχονται το ένα το άλλο -αύριο ακολουθεί στο «Γεντί Κουλέ» η ΑΕΚ και στη συνέχεια η ρεβάνς με τον Βόλο- και αυτός ο… Γολγοθάς θα συνεχιστεί για λίγο ακόμη.

Τις τελευταίες εβδομάδες, έτσι, οι ρυθμοί στο ΒΑΚ έχουν προσαρμοστεί στις ανάγκες που υπάρχουν, προκειμένου ν’ ανταπεξέλθει όσο γίνεται καλύτερα το συγκρότημα του Γιώργου Σίμου.

Όπως είναι, δηλαδή, λογικό η ένταση των προπονήσεων σε αρκετές περιπτώσεις δεν ανεβαίνει και οι «ασπρόμαυροι» δουλεύουν σε ανάλογα στάνταρ.

Οι σερί αναμετρήσεις και οι διπλοί αγώνες μέσα σε μία εβδομάδα «εγκυμονούν» κινδύνους τραυματισμών και κόπωσης. Υπάρχουν, εξάλλου, ήδη παίκτες, που έχουν τραβήξει το… κουπί και μοιάζουν να θέλουν «ανάσες».

Στον ΟΦΗ έχουν «χτυπηθεί» αρκετά από τα προβλήματα με ποδοσφαιριστές τους την τρέχουσα σεζόν και σε καμία περίπτωση δεν θέλουν να μεγαλώσει το… κακό.

Γι’ αυτό το λόγο η δουλειά γίνεται κάτι από συγκεκριμένο πλαίσιο, που «συμβαδίζει» με το πρόγραμμα του Ομίλου. Οι συνεχείς και απαιτητικές υποχρεώσεις, οι υψηλές εντάσεις και η… αδιάκοπη δράση έχουν διαμορφώσει σχετικά και το στυλ των προπονήσεων.

Μπορεί τα αποτελέσματα να μη δικαιώνουν μέχρι τώρα σε βαθμολογικό επίπεδο την προσπάθεια του ηρακλειώτικου συλλόγου, ωστόσο το καθημερινό «μενού» προκύπτει πάντα μέσα από την επεξεργασία όλων των δεδομένων.

Στον ΟΦΗ προσέχουν… για να έχουν, καθώς δεν επιθυμούν να δώσουν αυτή την περίοδο μεγάλες επιβαρύνσεις και να ρισκάρουν με πιθανούς τραυματισμούς.

Το σύνολο του περιεχομένου και των υπηρεσιών του capitano.gr διατίθεται στους επισκέπτες για προσωπική χρήση.
Απαγορεύεται η χρήση ή επανεκπομπή του, σε οποιοδήποτε μέσο, με ή άνευ επεξεργασίας, χωρίς τη γραπτή άδεια του εκδότη.