Προσοχή... δαγκώνει

SMS
12:01 | 28/10/2018

Ο Μιγκέλ Μεγιάδο το τελευταίο διάστημα... μασάει σίδερα και αυτό είναι ό,τι καλύτερο για τον ΟΦΗ και τον Παπαδόπουλο.

Ο Αργεντινός αμυντικός μέσος το τελευταίο διάστημα δείχνει εξαιρετικό «πρόσωπο» και έχει… παρασύρει μαζί του όλη την ομάδα. 

Είναι γεγονός πως το καλοκαίρι ο Μιγκέλ Μεγιάδο ήρθε με προσδοκίες. Και η παρουσία του στα φιλικά της προετοιμασίας δημιούργησε ακόμη μεγαλύτερες.

Το ξεκίνημα του, βέβαια, στο πρωτάθλημα δεν ήταν το καλύτερο και στα πρώτα ματς του πρωταθλήματος κινήθηκε στα… ρηχά. Σε τέτοιο βαθμό, που είχε μείνει εκτός 18άδας στο παιχνίδι κόντρα στην ΑΕΚ. Η ανησυχία για την εικόνα του ήταν έντονη, όμως o 25χρονος παίκτης… φρόντισε επανέλθει στα γνωστά του στάνταρ.

Ήταν, εξάλλου, λογικό να χρειαστεί χρόνο προσαρμογής. Δεν είχε αγωνιστεί ποτέ μακριά από τη χώρα του, ενώ αντιμετωπίζει και ένα… θέμα με τη γλώσσα και ο μοναδικός που μπορεί να μιλήσει άνετα είναι ο συμπατριώτης του, Χουάν Νέιρα.

Το σημαντικό, βέβαια, είναι πως στα τελευταία δύο ματς, όπου ο Όμιλος κράτησε το μηδέν στα μετόπισθεν, ο Μεγιάδο ήταν εξαιρετικός. Με Ολυμπιακό και Λάρισα πραγματοποίησε σπουδαίες εμφανίσεις και ήταν ο κορυφαίος του ΟΦΗ. Αδιάκοπα τρεξίματα, καθοριστικές επεμβάσεις και κλεψίματα και γενικότερα υπήρξαν στιγμές που έμοιαζε σαν να… βρίσκεται παντού.

Το ζητούμενο είναι να σταθεροποιήσει την απόδοσή του σε υψηλό επίπεδο, καθώς οι «ασπρόμαυροι» έχουν σίγουρα ανάγκη ένα παίκτη του δικού του αγωνιστικού «αναστήματος», που με το δυναμικό τρόπο παιχνιδιού του μπορεί ν’ ανεβάσει όλη την ομάδα.

* Διαβάστε επίσης:

Μ. Μεγιάδο: «Γεννημένος» για... τάκλιν

Το σύνολο του περιεχομένου και των υπηρεσιών του capitano.gr διατίθεται στους επισκέπτες για προσωπική χρήση.
Απαγορεύεται η χρήση ή επανεκπομπή του, σε οποιοδήποτε μέσο, με ή άνευ επεξεργασίας, χωρίς τη γραπτή άδεια του εκδότη.