Προσθήκη στο τεχνικό τιμ της Αναγέννησης

23:24 | 23/09/2020

Ο Βασίλης Σταυριανουδάκης είναι ο νέος προπονητής τερματοφυλάκων της ομάδας της Ιεράπετρας.

Η ανακοίνωση: «Η Αναγέννηση με μεγάλη χαρά ανακοινώνει την ένταξη στο προπονητικό team της ομάδας τον Βασίλη Σταυριανουδάκη.

Ο Βασίλης Σταυριανουδάκης γεννήθηκε στην Αθήνα το 1985 και κατάγεται από τα Σελλιά Ρεθύμνου. Η μεγάλη του αγάπη για το Ποδόσφαιρο, τον οδήγησε να ενταχθεί σε ηλικία μόλις 12 ετών, στην ακαδημία Ποδοσφαίρου του Αττάλου στη Ν. Φιλαδέλφεια Αττικής. όπου παρέμεινε εκεί έως το 2000 χρονιά. όπου ξεκίνησε να ασχολείται επαγγελματικά με το Ποδόσφαιρο ως goalkeeper.

Ξεκίνησε την σταδιοδρομία του στον Άτταλο και εν συνεχεία αγωνίστηκε στον Ολυμπιακό Λιοσίων. Ακολούθως μεταπήδησε στον Χαλκηδονικό , στην Αγία Ελεούσα και στον Αχιλλέα Κάτω Αχαρνών.

Από το 2017 είναι μόνιμος κάτοικος Αγίου Νικολάου Λασιθίου, χρονιά κατά την οποία αγωνίστηκε στον ΑΟ Αγ. Νικολάου. Στη συνέχεια μεταγράφηκε στη ΑΕ Νεαπόλεως , η οποία αγωνιζόταν στην Γ΄Εθνική. Το 2019 αγωνίστηκε στη Νίκη Σητείας και από πέρυσι αγωνίζεται έως σήμερα με την φανέλα του Α.Σ. Ιεράπετρας.

Τα τελευταία πέντε χρόνια, παράλληλα με την πορεία του ως goalkeeper, άρχισε να ασχολείται επαγγελματικά με την προπονητική αναλαμβάνοντας την εκγύμναση τερματοφυλάκων.

Από το 2019 είναι στην Euro Sports Football Activities (ESFA ) συνεργάτης του Γιόζεφ Βάντζικ, παλαίμαχου τερματοφύλακα του Παναθηναϊκού και της Εθνικής Πολωνίας. Έχει συμμετάσχει σε πολλά σεμινάρια και σε 2 ΤRY OUT της ΕΣΦΑ στην Αθήνα, στη Θεσσαλονίκη και στον Άγιο Νικόλαο».

Το σύνολο του περιεχομένου και των υπηρεσιών του capitano.gr διατίθεται στους επισκέπτες για προσωπική χρήση.
Απαγορεύεται η χρήση ή επανεκπομπή του, σε οποιοδήποτε μέσο, με ή άνευ επεξεργασίας, χωρίς τη γραπτή άδεια του εκδότη.