Πρόστιμο σε πρακτορείο ΟΠΑΠ και σε πελάτη χωρίς πιστοποιητικό

09:59 | 24/11/2021

Συνεχίστηκαν οι έλεγχοι της ΕΛ.ΑΣ σε όλη την Κρήτη για την τήρηση των μέτρων κατά του κορωνοϊού

Πρόστιμο ύψους 2.000 ευρώ επιβλήθηκε στον ιδιοκτήτη πρακτορείου ΟΠΑΠ στο Ηράκλειο καθώς εξυπηρετούσε πελάτη που δεν διέθετε τα απαιτούμενα πιστοποιητικά, στο πλαίσιο των μέτρων ενάντια στη διασπορά του κορωνοϊού. Το ανάλογο πρόστιμο επιβλήθηκε και στον πελάτη της επιχείρησης.

Οι έλεγχοι των ανδρών της ΕΛ.ΑΣ συνεχίστηκαν το τελευταίο 24ωρο σε όλη την Κρήτη και για μία ακόμη η μη χρήση μάσκας ήταν η πιο συχνή παράβαση που βεβαιώθηκε. Αναλυτικότερα, διενεργήθηκαν 2.410 έλεγχοι και όπως προέκυψε επιβλήθηκαν στο Ηράκλειο πρόστιμα σε 2 πολίτες οι οποίοι δεν φορούσαν μάσκα σε συνωστισμό, σε 3 πελάτες καταστήματος με αξεσουάρ κινητών και σε έναν υπάλληλο πρακτορείου ΟΠΑΠ.

Στα Χανιά βεβαιώθηκαν 2 παραβάσεις για μη χρήση μάσκας σε υπαλλήλους καφετέριας και εστιατορίου αλλά και σε δύο υπαλλήλους εμπορικού καταστήματος.

Παράλληλα πρόστιμο επιβλήθηκε στον ιδιοκτήτη καταστήματος τουριστικών ειδών καθώς δεν είχε αναρτήσει την πινακίδα με τον μέγιστο επιτρεπόμενο αριθμό εξυπηρετούμενων πελατών. Τέλος στο Λασίθι, βεβαιώθηκαν δύο παραβάσεις για μη χρήση μάσκας στους επιβάτες ΙΧ φορτηγού οχήματος.

Πηγή: Cretalive.gr

Το σύνολο του περιεχομένου και των υπηρεσιών του capitano.gr διατίθεται στους επισκέπτες για προσωπική χρήση.
Απαγορεύεται η χρήση ή επανεκπομπή του, σε οποιοδήποτε μέσο, με ή άνευ επεξεργασίας, χωρίς τη γραπτή άδεια του εκδότη.