Προτάθηκε και το Παγκρήτιο για τον τελικό!

SMS
16:00 | 08/07/2020

Ποια ομάδα πρότεινε το γήπεδο του Ηρακλείου σαν πιθανή λύση, πριν έρθει η οριστική απόφαση από την ΕΠΟ

Όπως διαβάσατε νωρίτερα, η ΕΠΟ αποφάσισε να διεξαχθεί στη Ριζούπολη ο εφετινός τελικός κυπέλλου ΑΕΚ-Ολυμπιακός. Μια απόφαση, πάντως, που βρίσκει αντίθετους τους ''ερυθρόλευκους'' οποίοι, όπως προκύπτουν από διαρροές στα ΜΜΕ, αναμένεται να κινηθούν νομικά κατά της ΕΠΟ αν υπάρξει τραυματισμός παίκτη στον τελικό.

Με αφορμή τα παραπάνω, δημοσίευμα του gazzetta.gr αναφέρει τις προτάσεις των δύο ομάδων για το γήπεδο του τελικού, πριν την οριστική απόφαση. Και οι επιλογές της ΑΕΚ μοιάζουν λογικές (ΟΑΚΑ, Ριζούπολη), καθώς τα δύο γήπεδα αποτελούν τις έδρες της ''Ένωσης'', εκείνες του Ολυμπιακού διαφοροποιούνται. Κι αυτό γιατί, όπως αναφέρει το άρθρο, πέρα από το ''Καραϊσκάκης'', η ομάδα του Πειραιά πρότεινε το Παγκρήτιο στάδιο καθώς και το ''Κλεάνθης Βικελίδης''.

Πάντως η πρόταση του Ολυμπιακού για το στάδιο του Ηρακλείου μοιάζει κάπως ''εκτός χρόνου'', αν αναλογιστούμε τα όσα έχουν συμβεί το τελευταίο διάστημα με την Ομοσπονδία και την παράλογη απόφαση της για απόσυρση του γηπέδου από έναν Ευρωπαϊκό τελικό και τις σφοδρές αντιδράσεις που προκάλεσε.

Το σύνολο του περιεχομένου και των υπηρεσιών του capitano.gr διατίθεται στους επισκέπτες για προσωπική χρήση.
Απαγορεύεται η χρήση ή επανεκπομπή του, σε οποιοδήποτε μέσο, με ή άνευ επεξεργασίας, χωρίς τη γραπτή άδεια του εκδότη.