Πρώτη φιλική νίκη για τον ΟΦΗ

20:57 | 22/07/2024

Ο ΟΦΗ επικράτησε 2-0 της VVCS σε φιλικό προπονητικού χαρακτήρα στην Ολλανδία.

Στο φιλικό με την VVCS, ο ΟΦΗ ξεκίνησε με τον Χριστογεώργο κάτω από τα δοκάρια, με την τετράδα της άμυνας να αποτελείται από τους Μαρινάκη, Χνάρη, Λαμπρόπουλο και Αμπάντα. Στη μεσαία γραμμή ξεκίνησαν οι Γαγιέγος, Μπάκιτς και Αποστολάκης, ενώ την τριάδα της επίθεσης αποτέλεσαν οι Θεοδοσουλάκης, Χιμένεθ και Ισέκα.

πρωτοβουλία των κινήσεων αλλά και να προσπαθεί να δημιουργήσει ευκαιρίες. Παράλληλα, ο Όμιλος δεν απειλήθηκε από τους Ολλανδούς, καταφέρνοντας να φτάσει κοντά στο γκολ τρεις φορές στα πρώτα δέκα λεπτά, αλλά και με τους Χιμένεθ, Θεοδοσουλάκη, Λαμπρόπουλο και Γαγιέγος στη συνέχεια.

Στο δεύτερο ημίχρονο ο Τραϊανός Δέλλας παρέταξε τον ΟΦΗ με τους εξής: Μπάουμαν, Αμπάντα, Χνάρης, Μπρεσάν, Μαρινάκης, Γαγιέγος, Καραχάλιος, Θεοδοσουλάκης, Φαϊτάκης, Χιμένεθ, Ριέρα.

Το δεύτερο ημίχρονο συνεχίστηκε σε ανάλογο… μοτίβο, με τον ΟΦΗ να είναι ανώτερος και να μην απειλείται, όμως να συνεχίζει να εμφανίζει πρόβλημα στο δημιουργικό κομμάτι καθώς δεν μπόρεσε να φτάσει κοντά στο γκολ. Το δεύτερο ημίχρονο συνεχίστηκε σε ανάλογο… μοτίβο, με τον ΟΦΗ να είναι ανώτερος και να μην απειλείται, όμως να συνεχίζει να εμφανίζει πρόβλημα στο δημιουργικό κομμάτι, τουλάχιστον μέχρι τα μισά του δευτέρου «μέρους».

Ο Όμιλος βρήκε αυτό που έψαχνε στο 69’, όταν μετά από τρεις καλές στιγμές με Φαϊτάκη, Φανουράκη και Καραχάλιο ο Αντριάν Ριέρα άνοιξε το σκορ μετά από μία όμορφη προσωπική ενέργεια. Στις καθυστερήσεις ο ΟΦΗ βρήκε και δεύτερο γκολ, με τον Γκονθάλεθ να κάνει το 2-0 με ένα πραγματικά τρομερό γκολ με σουτ από πολύ μακριά, κι έτσι πήρε την πρώτη του νίκη στα φετινά φιλικά προετοιμασίας, εμφανίζοντας παράλληλα σημάδια βελτίωσης.

Πηγή: gentikoule.gr

Το σύνολο του περιεχομένου και των υπηρεσιών του capitano.gr διατίθεται στους επισκέπτες για προσωπική χρήση.
Απαγορεύεται η χρήση ή επανεκπομπή του, σε οποιοδήποτε μέσο, με ή άνευ επεξεργασίας, χωρίς τη γραπτή άδεια του εκδότη.