Πρώτη φορά κόντρα στον Εργοτέλη ο Μάνος

SMS
11:48 | 22/03/2018

Το Σάββατο (24/3) στο κρητικό ντέρμπι με τον Εργοτέλη, θα είναι η πρώτη φορά όπου ο Δημήτρης Μάνος θα βρεθεί αντιμέτωπος με την πρώην ομάδα του.

Ο πρώτος σκόρερ του ΟΦΗ και της κατηγορίας ολόκληρης, στα δύο χρόνια που βρίσκεται στον Όμιλο, στον οποίο μετακινήθηκε μετά τη θητεία του στον Εργοτέλη και το «πέρασμά» του από τη Βέροια, δεν είχε βρεθεί ποτέ αντίπαλος με την ομάδα με την οποία αγωνίσθηκε για πρώτη φορά στην Κρήτη. 

Πέρσι οι δύο ομάδες ήταν σε διαφορετική κατηγορία, ο Εργοτέλης στη Γ’ Εθνική και ο ΟΦΗ στη Football League, ενώ στον αγώνα του πρώτου γύρου στο Παγκρήτιο, μολονότι ο Μάνος ήταν στην αποστολή, δεν αγωνίσθηκε καθόλου. 

Ήταν η μία από τις τέσσερις αναμετρήσεις που ο επιθετικός από την Ημαθία δεν αγωνίστηκε καθόλου στα ως τώρα ματς του ΟΦΗ. Οι άλλες τρεις ήταν την 1η αγωνιστική με τον Πανσερραϊκό στις Σέρρες, την 5η με την Καλλιθέα στο «Γεντί Κουλέ» και η άλλη την 7η με την Παναχαϊκή στο Ηράκλειο. 

Ο Μάνος αγωνίσθηκε στον Εργοτέλη την περίοδο 2015-2016, προτού οι κιτρινόμαυροι αποχωρήσουν από το πρωτάθλημα της Football League εξαιτίας των οικονομικών προβλημάτων που αντιμετώπιζαν τότε. 

Έπαιξε σε 14 αγώνες, στους 11 βασικός, 3 ως αλλαγή, έχοντας συνολικό χρόνο συμμετοχής 980 λεπτά, με απολογισμό 5 γκολ, κόντρα σε Αχαρναϊκό, Παναιγιάλειο, Πανελευσιακό, Παναχαϊκή και Κέρκυρα. Και στα 5 αυτά ματς που σκόραρε ο Μάνος, ο Εργοτέλης νίκησε…

Το σύνολο του περιεχομένου και των υπηρεσιών του capitano.gr διατίθεται στους επισκέπτες για προσωπική χρήση.
Απαγορεύεται η χρήση ή επανεκπομπή του, σε οποιοδήποτε μέσο, με ή άνευ επεξεργασίας, χωρίς τη γραπτή άδεια του εκδότη.