Πρώτη νίκη για τις γυναίκες του ΝΟ Ρεθύμνου

19:41 | 24/11/2018

Ο ΝΟ Ρεθύμνου επικράτησε με 11-9 του Εθνικού Πειραιά, στο Εθνικό κολυμβητήριο του Ηρακλείου, στο πλαίσιο 5η αγωνιστική του Α' Ομίλου της Α1 Κατηγορίας.

Το σκορ του πρώτου οκταλέπτου έληξε ισόπαλο με 2-2, με τις παίκτριες του Φιτσανάκη να μην ξεκινούν δυναμικά στον αγώνα. Στη δεύτερη περίοδο, η γηπεδούχος ομάδα κατάφερε να κρατήσει έως το ημίχρονο τη διαφορά στο ένα γκολ (5-4). Στο τρίτο οκτάλεπτο, το παιχνίδι ήταν ισορροπημένο, με τον Εθνικό να βρίσκεται κοντά, όμως η Κρητική ομάδα απέκτησε διαφορά δύο τερμάτων (10-8) και στο τελευταίο μέρος του αγώνα δεν άλλαξε κάτι. Το τελικό σκορ ήταν ε 11-9 με την ομάδα του Ρεθύμνου να πετυχαίνει την πρώτη νίκη στο πρωτάθλημα.

Τα οκτάλεπτα: 2-2, 3-2, 5-4, 1-1

ΝΟ Ρεθύμνου (Κώστας Φιτσανάκης): Ζοφώλη, Φραγγελάκη, Καρυπίδου Μ. 5, Κυριακάκη, Φαρμάκη Μ. 2, Γαβαλά, Κολτσίδα 1, Στρατηδάκη, Λιμπιτάκη, Φαρμάκη Ε. 3, Συριανόγλου, Σολανάκη, Καρυπίδου Β., Παναγιωτάκη, Καραγιάννη.

Εθνικός Πειραιά (Κώστας Βαμβακάρης): Σωτηρέλη, Λούδη, Μπενέκου 1, Τζελέπη 1, Αποστολίδου, Μπίσμπα 1, Λογοθέτη 1, Πέττα, ΜακΚι, Μπάξτερ 2, Νιαρχάκου 3, Τζούρκα, Κατσιμπρή, Αναγνώστου, Χατζηκυριακάκη.

Το σύνολο του περιεχομένου και των υπηρεσιών του capitano.gr διατίθεται στους επισκέπτες για προσωπική χρήση.
Απαγορεύεται η χρήση ή επανεκπομπή του, σε οποιοδήποτε μέσο, με ή άνευ επεξεργασίας, χωρίς τη γραπτή άδεια του εκδότη.