Πρώτο και καλύτερο...

SMS
10:33 | 19/03/2019

Το πρώτο του γκολ με την φανέλα του Εργοτέλη, πέτυχε ο 21χρονος Γιώργος Μανουσάκης. Μάλιστα το έκανε με εντυπωσιακό τρόπο

Το πρώτο του γκολ με την φανέλα του Εργοτέλη, πέτυχε την Κυριακή, απέναντι στον Ηρόδοτο, ο Γιάννης Μανουσάκης. Ο 21χρονος επιθετικός της κρητικής ομάδας με πολύ όμορφο τρόποo άνοιξε λογαριασμό με την ''κιτρινόμαυρη'' φανέλα. Και μάλιστα, το έκανε με εντυπωσιακό στυλ κάνοντας το 1-0 στο Παγκρήτιο.

Ο Μανουσάκης αγωνίστηκε για 4 σερί φορά εφέτος, η τρίτη σαν βασικός. Παίκτες από τις ακαδημίες του συλλόγου, επί Γκώνια αγωνίστηκε 9 φορές την περσινή σεζόν, μια σαν βασικός με το κερδισμένο πέναλτι απέναντι στον Παναιγιάλειο να είναι το... highlight του. 

Ο Μανουσάκης κάνει ένα βήμα παραπάνω την εφετινή σεζόν, έχει αρπάξει την ευκαιρία από την πολύ καλή του παρουσία στα Τρίκαλα (1-1), και δίνει μια ακόμα λύση στον Τάκη Γκώνια, στον τομέα της επίθεσης. Δεν είναι 17-18 χρονών για να χαρακτηρίζει ως ''νέο ταλέντο'', όμως δείχνει ότι έχει θέσει στο ρόστερ, έχει καλά στοιχεία και είναι στο χέρι του να εξελιχθεί ακόμα περισσότερο.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Το ιστορικό επίτευγμα του Ροβίθη

Δείτε τη βαθμολογία της Super League

Πιστεύει στη δεύτερη θέση ο Παπαβασιλείου

Τα αποτελέσματα και η βαθμολογία της Football League

Το σύνολο του περιεχομένου και των υπηρεσιών του capitano.gr διατίθεται στους επισκέπτες για προσωπική χρήση.
Απαγορεύεται η χρήση ή επανεκπομπή του, σε οποιοδήποτε μέσο, με ή άνευ επεξεργασίας, χωρίς τη γραπτή άδεια του εκδότη.