Πρωτοβουλία των παικτών να μαζευτούν χρήματα για ΜΕΘ

SMS

Στα σκαριά μία αξιέπαινη πρωτοβουλία των παικτών όλων των ομάδων. Το Capitano.gr έχει τις λεπτομέρειες.

Σε μια αξιέπαινη προσπάθεια θα προχωρήσουν αρκετοί Έλληνες ποδοσφαιριστές για να καλύψουν τα έξοδα για την κατασκευή Μονάδας Εντατικής Θεραπείας και να συμβάλουν και αυτοί με τον τρόπο τους στην μάχη κατά του κορωνοϊού.

Όπως έγινε γνωστό, μετά από πρωτοβουλία κάποιων ποδοσφαιριστών που θέλουν να κρατήσουν την ανωνυμία τους, θα αρχίσει προσπάθεια να συγκεντρωθούν χρήματα από όλους τους παίκτες της Super League για να κατασκευαστεί ΜΕΘ. Ο κορωνοϊός έχει «χτυπήσει» και τη χώρας μας και έτσι κάποιοι Έλληνες ποδοσφαιριστές αποφάσισαν να προχωρήσουν σε μια κίνηση αλληλεγγύης αυτές τις δύσκολες ώρες.

Προχωράει η ενημέρωση όλων των παικτών

Οι παίκτες που ανέλαβαν την πρωτοβουλία θα αρχίσουν να επικοινωνούν με τους αρχηγούς όλων των ομάδων -μεταξύ αυτών φυσικά και του ΟΦΗ- για να συγκεντρωθούν χρήματα, τα οποία στη συνέχεια θα δοθούν στους αρμόδιους για να προχωρήσει άμεσα η κατασκευή.

Η επικοινωνία με τους αρχηγούς δεν έχει ολοκληρωθεί. Ήδη έχουν ενημερωθεί κάποιοι και τις επόμενες μέρες θα ενημερωθούν όλοι για να συμμετάσχουν στην προσπάθεια. Στόχος είναι οι αρχηγοί κάθε ομάδας να συζητήσουν με τους συμπαίκτες τους και να συγκεντρώσουν ένα ποσό ώστε συνολικά αυτό να δοθεί για αυτή την αξιέπαινη πρωτοβουλία.

Αξίζει να σημειωθεί ότι οι ποδοσφαιριστές των ομάδων έχουν ενημερωθεί από τα Μέσα για τη συγκεκριμένη φιλανθρωπική ενέργεια, όπως και αυτοί του ΟΦΗ, οι οποίοι περιμένουν να επικοινωνήσουν με τους παίκτες που ανέλαβαν την πρωτοβουλία ώστε να κινήσουν άμεσα τις διαδικασίες για να συγκεντρωθούν χρήματα. Μόλις ενημερωθούν θα πράξουν τα αυτονόητα.

Εννοείται ότι στον ΟΦΗ είναι θετικοί σε αυτή την πρωτοβουλία και τη στηρίζουν και εννοείται ότι θα είναι εκεί όταν τους ζητηθεί για να προχωρήσει αυτό το σημαντικό έργο.

Αξίζει να σημειωθεί, τέλος, ότι και Έλληνες που αγωνίζονται στο εξωτερικό έχουν ενημερωθεί και θα βοηθήσουν και αυτοί από την πλευρά τους, ενώ σύμφωνα με πληροφορίες κάποιοι ήδη το έχουν κάνει δίνοντας χρήματα για την προσπάθεια.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

«Καλύτερο γκολ αυτό με τον Ολυμπιακό»

Ο Μπούσης και ο... Ρόκι

Ξύπνησε από κώμα και είπε «Σάμαρης»


Το σύνολο του περιεχομένου και των υπηρεσιών του capitano.gr διατίθεται στους επισκέπτες για προσωπική χρήση.
Απαγορεύεται η χρήση ή επανεκπομπή του, σε οποιοδήποτε μέσο, με ή άνευ επεξεργασίας, χωρίς τη γραπτή άδεια του εκδότη.