Πρώτος βαθμός για τον Ολυμπιακό

21:47 | 13/10/2022

Έφυγε με το 0-0 από τη Καραμπάχ και έμεινε ζωντανός για το Conference.

Ο πρώτος βαθμός του Ολυμπιακού στον 7ο όμιλο του Europa League είναι γεγονός και κατακτήθηκε εκτός έδρας. Ο πρωταθλητής Ελλάδας απέσπασε «λευκή ισοπαλία» στο Μπακού από την Καραμπάχ, στην καλύτερη εμφάνισή μέχρι σήμερα του στην παρούσα φάση, έμεινε εκτός συνέχειας από τη διοργάνωση, αλλά παραμένει στη διεκδίκηση της τρίτης θέσης, που οδηγεί στα πλέι οφ του Conference League.

Σε αυτό βοήθησε η συντριβή της συνδιεκδικήτριας Ναντ στη Γαλλία με 4-0 από την πρωτοπόρο του ομίλου Φράιμπουργκ, που εξασφάλισε και μαθηματικά την πρόκριση. Ο Ολυμπιακός (1 βαθμός) παίζει την επόμενη αγωνιστική στη Γερμανία (27/10) και τα «Καναρίνια» (3β.) υποδέχονται την Καραμπάχ, που θα πρέπει να μείνει αήττητη από τους Γάλλους για να ελπίζει η πειραϊκή ομάδα.

ΚΑΡΑΜΠΑΧ (Γκουρμπάν Γκουρμπάνοφ): Μαγκομενταλίγεφ, Βέσοβιτς, Μουσταφαζάντε, Χουσεΐνοφ, Γιαφαργκουλίγεφ (85΄ Μπαϊράμοφ), Γκαράγιεφ (68΄ Ρομαό), Αλμέιδα (68΄ Γιάνκοβιτς), Σεϊντάεφ, Κάντι (62΄ Όζομπιτς), Ζουμπίρ, Οβούσου (85΄ Χουσεΐνοφ).

ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ (Μίτσελ Γκονζάλεθ): Πασχαλάκης, Παπασταθόπουλος, Ντόι, Βρσάλικο, Ρέαμπτσουκ, Βρουσάι (86΄ Γκ. Ροντρίγκες), Κούντε (69΄ Εμβιλά), Μπουχαλάκης (86΄ Ινμπέομ Χουάνγκ), Μπιέλ (66΄ Βαλμπουενά), Αμπουμπακάρ Καμαρά, Ουί Τζο Χουάνγκ (66΄ Μαρτσέλο).

Το σύνολο του περιεχομένου και των υπηρεσιών του capitano.gr διατίθεται στους επισκέπτες για προσωπική χρήση.
Απαγορεύεται η χρήση ή επανεκπομπή του, σε οποιοδήποτε μέσο, με ή άνευ επεξεργασίας, χωρίς τη γραπτή άδεια του εκδότη.