Ψάχνεται για Καρέλη ο Παναθηναϊκός, αλλά...

11:02 | 13/04/2019

Μπορεί ο Παναθηναϊκός την Κυριακή να αγωνίζεται με τον ΟΦΗ, μπορεί το πρωτάθλημα να μην έχει τελειώσει ακόμη, ωστόσο οι επικεφαλής έχουν ήδη αργήσει το σχεδιασμό για τη νέα χρονιάς.

Αυτός περιλαμβάνει μεταγραφικές κινήσεις κυρίως νεαρών και ταλαντούχων παικτών, αλλά δεν αποκλείεται να γίνει και μία υπέρβαση. Το τελευταίο διάστημα κάποια δημοσιεύματα θέλουν τον Νίκο Καρέλη να είναι αυτή.

Εξαιρετικά δύσκολη περίπτωση και ιδιαίτερα «τσουχτερή» για τα οικονομικά δεδομένα του Παναθηναϊκού, αλλά δεν αποκλείεται να έχει θετική έκβαση εφόσον οι «πράσινοι» ασχοληθούν σοβαρά με την περίπτωσή του.

Το συμβόλαιο του Καρέλη με την Βέλγικη ομάδα ολοκληρώνεται το καλοκαίρι του 2019, με την Γκένκ να έχει το δικαίωμα για να ανανεώσει για ακόμα ένα χρόνο το συμβόλαιο του (2.5 +1). Όμως, όπως αναφέρεται, οι Βέλγοι δεν πρόκειται να χρησιμοποιήσουν το +1 και ο Καρέλης πιθανότατα θα πάρει την ελευθέρας. Έτσι, θα έχει το δικαίωμα να διαπραγματευτεί με όποια ομάδα επιθυμεί για μια νέα πρόκληση στην καριέρα του.

Το σίγουρο, τη δεδομένη στιγμή, είναι ότι δεν θα συνεχίσει στον ΠΑΟΚ, αφού δεν κατάφερε να κερδίσει θέση βασικού στην ομάδα του Λουτσέσκου.

Το σύνολο του περιεχομένου και των υπηρεσιών του capitano.gr διατίθεται στους επισκέπτες για προσωπική χρήση.
Απαγορεύεται η χρήση ή επανεκπομπή του, σε οποιοδήποτε μέσο, με ή άνευ επεξεργασίας, χωρίς τη γραπτή άδεια του εκδότη.