ΠΣΑΤ, Ηρόδοτος και ΠΟΑ για τις φονικές πυρκαγιές

20:13 | 24/07/2018

Ανακοινώσεις οδύνης και συμπαράστασης προς τα θύματα τον φονικών πυρκαγιών της Αττικής, εξέδωσαν ο Πανελλήνιος Σύλλογος Αθλητικού Τύπου, ο Ηρόδοτος και ο ΠΟΑ.

Αναλυτικά: 

Η ανακοίνωση του ΠΣΑΤ: «Το Δ.Σ του ΠΣΑΤ, εκφράζει τα ειλικρινή του συλλυπητήρια στους οικείους των θυμάτων και δηλώνει τη συμπαράσταση του σε όσους επλήγησαν.

O Πανελλήνιος Σύνδεσμος Αθλητικού Τύπου εκφράζει τη βαθιά του θλίψη για την ανείπωτη τραγωδία που έχει πλήξει τη χώρα μας. Το καταστροφικό πέρασμα της πυρκαγιάς έχει αφήσει πίσω του δεκάδες θύματα στην Ανατολική Αττική και τεράστιες ζημιές σε αμέτρητα νοικοκυριά και επιχειρήσεις.  Το Δ.Σ του ΠΣΑΤ, εκφράζει τα ειλικρινή του συλλυπητήρια στους οικείους των θυμάτων και δηλώνει τη συμπαράσταση του σε όσους επλήγησαν.

Επίσης, ο ΠΣΑΤ θέλει να κάνει ιδιαίτερη αναφορά στις υπεράνθρωπες προσπάθειες, των πυροσβεστών, των αστυνομικών και των εθελοντών, που βοήθησαν και βοηθούν στην αντιμετώπιση της καταστροφής.

Ο ΠΣΑΤ, ζητεί από τον αθλητικό κόσμο της χώρας, από τους συναδέλφους και όποιον μπορεί να βοηθήσει με κάθε τρόπο, να προστρέξουν εκεί όπου χρειάζεται, να δώσουν χέρι βοήθειας για τους συνανθρώπους μας που δοκιμάζονται με σκληρό τρόπο.

Μαζί τους, ενώνουμε όλες μας τις δυνάμεις».

Του ΠΟΑ: «Δεν το χωράει το ανθρώπινο μυαλό. Η Ελλάδα ζει μία από τις χειρότερες τραγωδίες της ιστορίας της. Τέτοιες ώρες το πένθος απλώνεται πάνω από τη σιωπή, τα λόγια είναι φτωχά. Οι εικόνες αποκάλυψης σοκάρουν. Ο ΠΟΑ εκφράζει τα συλλυπητήριά του στις οικογένειες των θυμάτων των φονικών πυρκαγιών στην Αττική».

Του Ηροδότου: «Περισσότερα από 50 άτομα, παιδιά, γυναίκες και άνδρες, χάθηκαν τόσο άδικα μέσα σε λίγες μόνο ώρες... Περισσότεροι από 180 τραυματίες και άγνωστος αριθμός αγνοουμένων. 
Συγκλονιστικές εικόνες... τεράστια θλίψη για τους ανθρώπους που θρηνούν τις οικογένειες τους και σε εκείνους που αντίκρισαν τους κόπους μιας ζωής να χάνονται...
Οι σκέψεις και οι προσευχές μας δίπλα σας...».

Το σύνολο του περιεχομένου και των υπηρεσιών του capitano.gr διατίθεται στους επισκέπτες για προσωπική χρήση.
Απαγορεύεται η χρήση ή επανεκπομπή του, σε οποιοδήποτε μέσο, με ή άνευ επεξεργασίας, χωρίς τη γραπτή άδεια του εκδότη.