Ψηφιακή καινοτομία για τον Αστέρα Ρεθύμνου

16:59 | 19/11/2020

Τώρα και σε εφαρμογή για smartphone κινητά.

Ο Αστέρας Ρεθύμνου καινοτομεί… Ακολουθεί, έτσι, τις επιταγές της ψηφιακής εποχής και διαθέτει πλέον smartphone κινητά, που μπορεί κάποιος να "κατεβάσει" από googleplay και applestore.

Η σχετική ενημέρωση: «Ο Αστέρας Ρεθύμνου καινοτομεί και γίνεται ο πρώτος Αθλητικός σύλλογος στην Κρήτη που διαθέτει smartphone κινητά, διαθέσιμη σε googleplay και applestore.

Μετά την ψηφιακή παρουσίαση της φανέλας του, ο Αστέρας Ρεθύμνου προχωράει στην ψηφιακή εποχή και δημιουργεί εφαρμογή για Smartphone με το όνομα Νέος Αστέρας Ρεθύμνου, μέσω της οποίας οι φίλοι της ομάδας μπορούν να ενημερώνονται για τα νέα της ανά πάσα στιγμή.

Η εφαρμογή είναι διαθέσιμη μέσω googleplay ή applestore γράφοντας «Αστέρας» στα Ελληνικά.

Η εφαρμογή ΝΕΟΣ ΑΣΤΕΡΑΣ ΡΕΘΥΜΝΟΥ αυτή τη στιγμή διαθέτει τρεις κατηγορίες καθώς και δυνατότητα ειδοποιήσεων για το σκορ της ομάδας ή για νέους συνεργάτες. Οι κατηγορίες είναι, νέα της ομάδας, συνεργάτες της ομάδας και το πρόγραμμα ebonus.

Ο Αστέρας Ρεθύμνου όντας ένα από τα μεγαλύτερα club στη Κρήτη περισσότερους απο 400 αθλητές πρωτοπορεί, δημιουργώντας το πρόγραμμα ebonus. Το πρόγραμμα ebonus αποτελεί ένα σύστημα εκπτώσεων που έχει δοθεί από συνεργάτες-χορηγούς το οποίο απευθύνεται σε αθλητές-αθλήτριες, παιδιά και οικογένειες παιδιών των ακαδημιών, μέλη της ομάδας. Είναι ένα σύστημα ανταποδοτικότητας και αλληλοϋποστήριξης ανάμεσα σε Ομάδας-μέλη-ακαδημίες-χορηγούς, με συνεργάτες εντός Ελλάδος (Ρέθυμνο, Αθήνα) αλλά και εκτός όπως Βουλγαρία και Σερβία.

H εφαρμογή για smartphone κινητά είναι διαθέσιμη σε googleplay και applestore στα παρακάτω link

https://play.google.com/store/... για android

και https://itunes.apple.com/app/i...για ios.

Πληροφορίες-ερωτήσεις για το πρόγραμμα ebonus στο τηλέφωνο 6974804954 κος Δασκαλάκης».

Το σύνολο του περιεχομένου και των υπηρεσιών του capitano.gr διατίθεται στους επισκέπτες για προσωπική χρήση.
Απαγορεύεται η χρήση ή επανεκπομπή του, σε οποιοδήποτε μέσο, με ή άνευ επεξεργασίας, χωρίς τη γραπτή άδεια του εκδότη.