Ψήφισε το πρόσωπο της Κρήτης για το 2019

09:40 | 13/12/2019

Οι τρεις υποψήφιοι από το χώρο του αθλητισμού που ξεχώρισαν το 2019.

Απομένουν λίγες μόλις ημέρες για να μας αποχαιρετήσει ένα «πλούσιο» από πλευράς ειδήσεων 2019.

Ειδήσεις ευχάριστες, δυσάρεστες, διασκεδαστικές, συγκλονιστικές, ειδήσεις που μας έκαναν να προβληματιστούμε, να δακρύσουμε, να γελάσουμε μέχρι δακρύων ή να νιώσουμε περηφάνια. Ιστορίες που διαδραματίστηκαν δίπλα μας ή λίγο πιο μακριά μας, ιστορίες για τον άνθρωπο ή από αυτόν.

Το cretalive.gr και το capitano.gr σάς δίνουν τη δυνατότητα να ψηφίσετε και να αναδείξετε εσείς το πρόσωπο που «έκλεψε» την παράσταση το 2019 στην Κρήτη.

Μεταξύ των υποψηφίων, τρεις άνθρωποι από το χώρο του αθλητισμού:

Ο Απόστολος Παπαστάμος, ο οποίος αναδείχθηκε φέτος Παγκόσμιος πρωταθλητής στους Εφήβους. Έχει εξασφαλίσει την συμμετοχή του στους Ολυμπιακούς του Τόκιο ενώ ήταν υποψήφιος για καλύτερος αθλητής της χρονιάς στην Ελλάδα και κέρδισε το έπαθλο του «Ανερχόμενου Ταλέντου», στα βραβεία του ΠΣΑΤ.

Ο Γιώργος Παχιαδάκης, ο οποίος αποτελεί ένα αυθεντικό ταλέντο στο γκολφ. Μεγάλη διάκριση για εκείνον μέσα στο έτος η κατάκτηση της κορυφης στην Ευρώπη με τα Ελληνικά χρώματα, στο «European Team Shield Golf Championship». Ο 18χρονος γκολφέρ από την Κρήτη έχει κερδίσει με το... μπαστούνι του υποτροφία στο Μαϊάμι.

Και τέλος, ο Μιχάλης Μπούσης. Ο άνθρωπος που ανέλαβε την ΠΑΕ ΟΦΗ, αναγέννησε τον σύλλογο και έδωσε το έναυσμα για το πρότζεκτ της νέας εποχής, που έχει γίνει το case study του ελληνικού ποδοσφαίρου.

ΠΑΤΗΣΤΕ ΕΔΩ για να λάβετε μέρος στη ψηφοφορία

Το σύνολο του περιεχομένου και των υπηρεσιών του capitano.gr διατίθεται στους επισκέπτες για προσωπική χρήση.
Απαγορεύεται η χρήση ή επανεκπομπή του, σε οποιοδήποτε μέσο, με ή άνευ επεξεργασίας, χωρίς τη γραπτή άδεια του εκδότη.