Ψηφοφορία στη Δαμάστα για το καλύτερο γκολ

21:05 | 22/04/2020

Ο τυχερός θα κερδίσει ένα tablet.

Η Δαμάστα ανακοίνωσε πως πραγματοποιεί ψηφοφορία και καλεί τους φίλους της και όχι μόνο να επιλέξουν το καλύτερο από τα 50 τέρματα που σημείωσαν την τρέχουσα περίοδο στην Α1 ΕΠΣΗ οι πρωταθλητές. Αναλυτικά:

«Ο πρόεδρος κ. Αντώνης Παπαδάκης και το Δ.Σ. της Δαμάστας εύχονται στον φίλαθλο κόσμο του σωματείου και σε όλο τον φίλαθλο κόσμο του Ηρακλείου «Χριστός Ανέστη και Χρόνια Πολλά», με την ευχή και την αισιοδοξία σύντομα να επιστρέψουμε όλοι μαζί και πάλι στα γήπεδα.

Παράλληλα δίνουν τη δυνατότητα σε όλους να συμμετέχουν σε μια διαδικτυακή ψηφοφορία και να κερδίσουν ένα tablet!

Η ψηφοφορία έχει να κάνει με την ανάδειξη του καλύτερου φετινού γκολ της Δαμάστας ανάμεσα από τα 50 γκολ που σημείωσαν οι πρωταθλητές της Α1 ΕΠΣΗ για την περίοδο 2019-20, όπως παρουσιάστηκαν μέσα από το επίσημο κανάλι του σωματείου DAMASTA FC TV.

Μπορείτε να παρακολουθήσετε ξανά το video με τα 50 γκολ και να ψηφίσετε με comment στο παρόν Post το καλύτερο γκολ, γράφοντας το όνομα του ποδοσφαιριστή και το παιχνίδι που το σημείωσε.

Για να είναι έγκυρη η συμμετοχή σας θα πρέπει:

1)Να κάνετε LIKE στην επίσημη σελίδα του ΑΟ Δαμάστας στο Facebook (https://www.facebook.com/%CE%91%CE%9F%CE%94%CE%B1%CE%BC%CE%AC%CF%83%CF%84%CE%B1%CF%82-110737137026449/)

2)Να κάνετε εγγραφή στο επίσημο κανάλι του σωματείου Damasta F.C. TV στο YouTube

(https://www.youtube.com/channel/UCkewouBV8cZf-363HJTAibg)

To γκολ που θα πάρει τις περισσότερες ψήφους από τον φίλαθλο κόσμο θα αναδειχτεί ως το καλύτερο της σεζόν και ο παίκτης που το σημείωσε θα τιμηθεί με ειδική βράβευση που θα γίνει στην φιέστα της Δαμάστας για την κατάκτηση του πρωταθλήματος.

Όλοι όσοι συμμετέχουν στην ψηφοφορία στέλνοντας το comment τους θα μπουν σε κλήρωση και ο τυχερός νικητής που θα αναδειχτεί από την κλήρωση, θα πάρει ως δώρο ένα TABLET προσφορά του προέδρου της Δαμάστας κ. Αντώνη Παπαδάκη».

Το σύνολο του περιεχομένου και των υπηρεσιών του capitano.gr διατίθεται στους επισκέπτες για προσωπική χρήση.
Απαγορεύεται η χρήση ή επανεκπομπή του, σε οποιοδήποτε μέσο, με ή άνευ επεξεργασίας, χωρίς τη γραπτή άδεια του εκδότη.