Πύρρος Δήμας: «Τη βραδιά που πήρα το χρυσό μετάλλιο έφαγα 36 παγωτά»

08:45 | 12/03/2024

​Ο Πύρρος Δήμας, ο χρυσός Ολυμπιονίκης της Βαρκελώνης, της Ατλάντα και του Σίδνεϊ μίλησε στην εκπομπή «Στιγμές» και τον Μάνο Νιφλή, για την πορεία του προς την κορυφή, τις απώλειες αλλά και την πολιτική.

Πύρρος Δήμας μάλιστα αποκάλυψε πώς κατέκτησε το πρώτο του Ολυμπιακό Χρυσό Μετάλλιο στη Βαρκελώνη το 1992, αναφέροντας χαρακτηριστικά τα εξής: «Φτάνουμε στη Βαρκελώνη και ήταν εκεί ένας δημοσιογράφος με έναν κάμεραμαν και ρωτούσαν ένα μέρος της αποστολής “τι θα κάνεις εσύ, τι θα κάνεις εσύ;”. Ε λέω κι εγώ “ήρθα να πάρω το χρυσό”», αναφέρει αρχικά ο Πύρρος Δήμας.

Και συνεχίζει: «Τότε κοιτάχτηκαν και κουνούσαν το κεφάλι. Σκεφτόμουν δεν θέλουν να μάθουν τι γίνεται εδώ, αν θα πάω καλά, αν δεν πάω… Κι έλεγα “Καλά θα σας δείξω εγώ”.

Αφού πήρα το μετάλλιο τη νύχτα που γύρισα στο Ολυμπιακό Χωριό και λέω τώρα θα φάω αυτά που δεν είχα φάει μέχρι τότε. Είχα χάσει και 7 κιλά αυτό το καλοκαίρι. Είχε μικρύνει και το στομάχι μου. Μόνο νερά υγρά έπινα. Οι υπόλοιποι είχαν πάει για ύπνο και πήγα κάθισα, τυχαία, σε ένα ψυγείο με παγωτά. Έφαγα 36 εκείνη την ημέρα», αποκάλυψε ο Πύρρος Δήμας.

Το σύνολο του περιεχομένου και των υπηρεσιών του capitano.gr διατίθεται στους επισκέπτες για προσωπική χρήση.
Απαγορεύεται η χρήση ή επανεκπομπή του, σε οποιοδήποτε μέσο, με ή άνευ επεξεργασίας, χωρίς τη γραπτή άδεια του εκδότη.