Ράκιτιτς: «Μου στερούν την μπάλα, είμαι λυπημένος!»

10:30 | 13/11/2019

Φανερά ενοχλημένος από την μη συμμετοχή του σε αρκετά παιχνίδια της Μπαρτσελόνα, εμφανίστηκε σε συνέντευξη του ο Ιβάν Ράκιτιτς

Ο Κροάτης διεθνής μέσος, λίγες ώρες αφότου δημοσιοποιήθηκε ότι δεν θα συμμετάσχει στις υποχρεώσεις του με την Εθνική Κροατίας (λόγω ενοχλήσεων στον αριστερό αχίλλειο τένοντα...) κι ότι παρέμεινε στην Βαρκελώνη για θεραπείες έγινε γνωστό ότι μίλησε στην τηλεοπτική εκπομπή του Χόρχε Βαλντάνο.

Σε ένα κομμάτι των δηλώσεων του που προβλήθηκε ως προάγγελος της συνέντευξης που θα προβληθεί την προσεχή Πέμπτη (15/11) ο Βαλκάνιος εμφανίζεται να δηλώνει: «Είμαι λυπημένος. Μου στερούν την μπάλα...»

Και συνέχισε: «Καταλαβαίνω και σέβομαι τις προπονητικές αποφάσεις και του συλλόγου, όποιου κι αν είναι. Έδωσα πολλά τα προηγούμενα 5 χρόνια και θέλω να συνεχίσω να το απολαμβάνω. Είμαι 31 κι όχι...38. Νιώθω ότι είμαι στο καλύτερο σημείο της καριέρας μου. Νιώθω όπως η μικρή μου κόρη όταν της παίρνουν το παιχνίδι της... Λυπημένος. Μου αρέσει να εκφράζω τα συναισθήματα μου. Όταν θέλω να κλάψω θα το κάνω κι όταν θέλω να πανηγυρίσω επίσης...»

Το σύνολο του περιεχομένου και των υπηρεσιών του capitano.gr διατίθεται στους επισκέπτες για προσωπική χρήση.
Απαγορεύεται η χρήση ή επανεκπομπή του, σε οποιοδήποτε μέσο, με ή άνευ επεξεργασίας, χωρίς τη γραπτή άδεια του εκδότη.