Πρώτο ραντεβού σε... χιονισμένο φόντο!

Ο Εργοτέλης υποδέχεται τον ΟΦΗ (19.30 - Capitano.gr) στο... χιονισμένο Ηράκλειο στον πρώτο αγώνα για τους «16» του Κυπέλλου Ελλάδας.

Οι «κιτρινόμαυροι» αντιμετωπίζουν τον Όμιλο, με τις δύο ομάδες να θέλουν να βάλουν τις βάσεις για την πρόκριση στον επόμενο γύρο του θεσμού. Ο τοπικός χαρακτήρας που έχει η αναμέτρηση δίνει σίγουρα άλλο «χρώμα» στην ηρακλειώτικη σύγκρουση.

Το συγκρότημα του Νίκκι Παπαβασιλείου δεν αντιμετωπίζει προβλήματα και άπαντες είναι παρόντες. Ο Εργοτέλης θα προσπαθήσει να πάρει ένα αποτέλεσμα, που θα του δίνει πιθανότητες πρόκρισης ενόψει και του επαναληπτικού.  Η ψυχολογία είναι καλή, παρά την τελευταία ήττα στο πρωτάθλημα από τον Απόλλωνα Λάρισας, και όλοι είναι έτοιμοι να κάνουν την προσπάθεια τους.

Στην αντίπερα όχθη, τώρα, το σύνολο του Νίκου Παπαδόπουλου θα παραταχτεί στον αγωνιστικό χώρο με αρκετές απουσίες, καθώς εκτός αποστολής έχουν τεθεί ο ανέτοιμος Νέιρα, οι τραυματίες Παπαστεριανός και Μεγιάδο, αλλά και ο Αραβίδης, ο οποίος αποτελεί ουσιαστικά παρελθόν για τον ΟΦΗ. Στην 20άδα, ωστόσο, βρίσκονται οι «νέοι» Μπράουν, Γιαννούλης και Πέρσον, όχι, όμως, και ο Ναμπί, που ανακοινώθηκε την Δευτέρα (07/01). Οι «ασπρόμαυροι», πάντως, θέλουν να πάρουν από σήμερα το πλεονέκτημα για την είσοδο τους στα προημιτελικά του θεσμού.

Στο Παγκρήτιο Στάδιο θα βρίσκονται φίλοι και των δύο ομάδων, αν και η συνάντηση θα διεξαχθεί κάτω από άσχημες καιρικές συνθήκες και με πολύ κρύο. Τον αγώνα ορίστηκε να διευθύνει ο Βρέσκας (Πιερίας), με βοηθούς του τους Ευθυμιάδη (Πιερίας) και Γκάγκα (Λάρισας). Τέταρτος διαιτητής θα είναι ο Πολυχρόνης (Πιερίας). Αναλυτικά το πρόγραμμα των πρώτων αγώνων:

Τρίτη 8 Ιανουαρίου 2019

  • 15:00 ΠΑΣ Γιάννινα-Πανιώνιος 
  • 17:00 Παναχαϊκή-ΠΑΟΚ 
  • 17:15 Ξάνθη-Ολυμπιακός 
  • 19:30 Εργοτέλης-ΟΦΗ

Τετάρτη 9 Ιανουαρίου 2019

  • 15:00 Απόλλων Σμύρνης-Ατρόμητος 
  • 17:15 ΑΕΛ-Αστέρας Τρίπολης
  • 19:30 ΑΟΧ/Κισσαμικός-ΑΕΚ

Πέμπτη 9 Ιανουαρίου 2019 

  • 19:30 Λαμία-Παναθηναϊκός

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Δείτε τον καιρό την ώρα του Εργοτέλης-ΟΦΗ

H παράδοση στο Παγκρήτιο, τα εισιτήρια και ο... Μαχλάς

Οι τηλεοπτικές μεταδόσεις του Κυπέλλου

Το σύνολο του περιεχομένου και των υπηρεσιών του capitano.gr διατίθεται στους επισκέπτες για προσωπική χρήση.
Απαγορεύεται η χρήση ή επανεκπομπή του, σε οποιοδήποτε μέσο, με ή άνευ επεξεργασίας, χωρίς τη γραπτή άδεια του εκδότη.